SEO оптимизация цена: проект за бранд „Evelin“ (част 9)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Evelin“ (част 9)

8. Диференциация:

Налагането на марката като конкурентна чрез рекламна кампания, ще се осъществи на база на диференцияция на продукта:
*  конкуренция чрез характеристиката уникалност на пазара – избирайки продукт, потребителите ще носят аксесоар, който е уникален (защото в „Evelin” няма продукт, който да е изцяло идентичен с останалите дори и в една продуктова категория)
*  конкуренция чрез характеристиката ергономичност на продукта – всеки един от предлаганите продукти е съобразен с предназначението, което ще изпълнява. Преди изработката му се правят тестове, които да докажат, до каква степен той е удобен за използване, защото освен да те променят, аксесоарите „Evelin” трябва да доставят удоволствие от използването.
* конкуренция чрез използването на еко-материали при израборката на продуктите – това не е само мода в бизнеса, то е по-скоро необходимост. Наблюдателите смятат, че използването на еко-материали е доста скъпа суровина. Това всъщност не е така. Когато се използва за масово произвидство еко-материалът има по-ниска стойност от обикновения. Качеството и самият факт, че се опазва биологичното разнообразие и живота на планатата обаче е безценен.
* Конкуренция чрез разнообразни стоки – марката „Evelin” e обединила под една „шапка” всички възможни аксесоари, необходими на потребителите. Това е направено с цел, поръчвайки си продукт от интернет страницата, потребителите да намират на едно място всичко от което се нуждаят, без да е необходимо да търсят отделните аксесори в различни магазини. Първоначално марката ще стартира с 50 000 артикула като се очаква, в края на първата година те да са над 200 000.

Следваща статия

 

SEO оптимизация цена: проект за бранд „Evelin“ (част 9)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!