SEO оптимизация цена: проект за бранд „La Perla“ (част 1)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „La Perla“ (част 1)

Sparkle the passion

Закачливо кисело, плодово с галещи мехурчета, привкус на бадем и цитруси. Просеко е винен сорт грозде с древен произход, които се отглеждат в Conegliano Valdobbiadene от около 300 години, той е свързан с град Просеко в покрайнините на Триест, където има лозя, Glera – много сходни с Просеко. Просеко  се превърща в любимо вино на потребителите в цял свят с чистия си плодов и цветен аромат, деликатен баланс и фина устойчивост на вкус.

Ние от La Perla решихме да включим още един продукт, който да присъства във вашите специални мигове в живота или да създава такива.

Бранда La Perla се е родил в град Болоня, Италия, богат на култура, красота и традиции. Една италианска домакиня с предприемачески дух – Ада Масоти инвестира в шевна машина и започва да шие разкошни облекла от дантела и сатен в средата на кухнята си. През 1954г.  Ада Масоти заедно с мъжа си основават работилница с обещаващото име La Perla (Перла) . Таланта и куража на тази жена са основополагащи за създаването на водещата компания за луксозно бельо Ла Перла. Тя има добър технически опит и изключителна яснота на идеите.  Изключително отдадена на работата си, тя е знаела, че има ценности, на които не може да изневери – като това да се стреми към абсолютното качество в крайния продукт. По свой начин Ла Перла прегръща тази философия. Марката се развива вече 60 години като добавя нови продукти, които се допълват взаимно и развиват едно всеобхватно емоционално усещане за бранда.

През 1993 година Ла Перла навлезе на пазара на парфюмите – сега имаме повече от 30 аромата на пазара. Новата ни цел ароматно вино просеко La Perla.

Следваща статия

 

SEO оптимизация цена: проект за бранд „La Perla“ (част 1)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!