SEO оптимизация цена: проект за бранд „La Perla“ (част 3)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „La Perla“ (част 3)

КОНКУРЕНТИ

Пазара на пенливи вина е изключително конкурентен, конкуренти са италианските производители на просеко с години традиции в производството.

 

La Perla е по-различен бранд – нашето просеко е емоционално обвързано с вече утвърдилата се марка за бельо, парфюми, бански и дрехи. Ние създаваме лайфстайл, към който приспадаме нашите продукти. Нашето вино ще се продава и във фирмените магазини и ще има изключителен статут спрямо другите вина на пазара. Асоциацията, която ще предизвиква, ще го прави уникално само по себе си – без пряк конкурент на пазара в настоящия момент.

 

ПОТРЕБИТЕЛИ

Птребителите на просеко са главно млади хора, завършили университет и активно работещи.

 

ТАРГЕТ И CUSTOMER INSIGHT

 

Madonna 55г. Лос Анджелис

Американска певицасъс значителен успех в над 100 страни. Продажбите на албумите и са оценени на стойност около 400 милиона долара, които са продадени, изключвайки сингли и макси-сингли (75 млн.). Лоялен клиент на La Perla от години. Обича да носи най-висок клас бельо, а и да го показва. Обича италианската кухня и вина, цени всичко италианско. Смята че е страхотна идея да влезе в магазина на Ла Перла и да си тръгне, освен с красиво бельо, но и с бутилка ароматно просеко, за да отпразнува вечерта!

Влад 40г. Санкт Петербург

Влад е руски бизнесмен. Абсолютен работохолик и изключителен педант. Няма деца, но има съпруга, която обожава. Много обича да й прави красиви подаръци, за да вижда усмихнатото й лице. Често й купува бельо от Ла Перла, а от скоро й купува нейното любимо просеко – Ла Перла. Истината е, че много обича да я вижда развеселена и леко замаяна, носеща поредния му подарък. Смята че Ла Перла е неизменна част от здравословната му връзка!

Бриана 38г. Лондон

Бриана отскоро е сътрудник в една от най-големите правни фирми във Великобритания Procter Gamble and sons. Това е уникално постижение не само относно възрастта й, а и относно нейния произход. Тя произхожда от изключително бедно семейство от бившата съветска република Латвия. Успява в живота, само защото вътрешно е убеждена, че е родена за  нещо повече. Обича лукса и сега може да си го позволи. Пие Ла Перла, носи Ла Перла и се наслаждава на успеха си.

Следваща статия

 

 

SEO оптимизация цена: проект за бранд „La Perla“ (част 3)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!