SEO оптимизация цена: проект за бранд „Dream Lottery“ (част 2)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Dream Lottery“ (част 2)

Факти и история на онлайн имуществени лотарии (залаганията)

 

В края на 2008 година, когато цените на недвижимите имоти падат, инициативни собственици измислят нестандартен начин да ги реализират на пазара. Мъж от Мюнхен организирал викторина, за да продаде имота си, докато в Австрия хората си правят лотарии на локално ниво.

 

Бумът във онлайн имуществените лотарии се случва януари месец, 2009 година, когато заможна дама продала билети за лотарийно разиграване на луксозната си вила. Броят на билетите бил 9,999, при цена от 99 евро всеки. Победителят от лотарията станал собственик на имот, оценен на 830,000 евро.

 

Първоначалните съмнения за легалността на такъв тип продажби са отхвърлени, след като английският съд подкрепен от местната комисия по хазарта обявяват, имуществените лотарии за напълно законни.

 

От този момент нататък този вид онлайн хазарт набира скорост в развитите европейски държави като Германия, Англия, Швейцария и други.

Нашият модел

 

Хазартните игри са едно от най-старите забавления в света. Днес хората играят лотария и хазарт онлайн, като това се смята за най-напредналата социална активност в интернет.

Онлайн лотарията не е зависима от намесата на правителството, законовите особености и регулацията на местната агенция за хазарт, тъй като тя няма ограничения в рамките на малкия национален пазар. Интернет лотарията се ползва от иновативните комуникационни канали, от иновационни игри, нови потребители и нови пазари. Лицензът за онлайн хазарт, издаден от някои държави, дава възможност за хазарт по целия свят, с малки изключения.

Изграждайки онлайн платформа с фокус към лотарийни активности, насочени към аматьори и хора с малко време – създаваме модел, който отговаря на съвременния човек, на всеки един от нас.

Бъдещето  е онлайн игра, която дава възможност на относително малка група хора да спечелят недвижим имот, разчитайки само на късмета си!

Следваща статия

 

SEO оптимизация цена: проект за бранд „Dream Lottery“ (част 2)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!