SEO оптимизация цена: проект за бранд „Dream Lottery“ (част 4)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Dream Lottery“ (част 4)

 

Механика

 

 1. Корпоративна структура – компанията се регистрира в офшорна зона, за предпочитане със статут на партньор в ЕС, но и всяка друга офшорна зона, която би дала нужното ниво на конфиденцялност и адекватна данъчна политика към дейността ни.
 2. Лиценз – лицензи се предлагат в много държави, въпрос на избор, базиран на фактори, като цена, гъвкавост и локация. Като най-изгодни можем да определим лицензите от Коста Рика и Белиз, които дават право да се извършва хазартна дейност на територията на ЕС, както и на много други държави.
 3. Банкова сметка – банката, която ще обслужа интересите на компанията, ще бъде избрана на база предишните две точки, като отново трябва да се обърне внимание на факторите цена, ефективност и удобство на предоставената услуга.
 4. Оператори, обслужващи плащането – зависят от таргетираните пазари и начина на ценообразуване.
 • VISA
 • Master Card
 • Money Bookers
 • Net Teller
 • Click 2 pay
 • Pay Pal
 1. Подбор на партньор – партньорството се структурира на няколко нива
  1. Генерален партньор – получава участие в предприятието. Има право на намеса в взимането на решения, касаещи структурата, механиката, наградите и подизпълнителите. Участва във финансирането на проектите.
  2. Подизпълнители – подписване на договор с фирма за превод на сумите; рекламна агенция, избрана на база конкурс; строителен предприемач, чийто имоти ще бъдат разигравани в лотарията.
  3. Партньорства с добавена стойност – осигуряват допълнителни награди за спечелилият от лотарията срещу реклама в сайта и на други носители.

 

 1. Специфики около недвижимото имущество (стойност, време, брой на билетите) – като начало ще се разиграват имоти в централната и южна част на София. Луксозни 3-4 стайни апартаменти в престижни квартали и напълно обзаведени. Всяка лотария ще е с период от 3 месеца. В нея ще се разиграват 5999 билета на стойност 49 лева.

Следваща статия

 

 

 

SEO оптимизация цена: проект за бранд „Dream Lottery“ (част 4)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!