SEO оптимизация цена: проект за бранд „Dream Lottery“ (част 5)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Dream Lottery“ (част 5)

Пазари

 

  • Демографки параметри на целевата група: мъже/жени; 18-60 години; в големите населени места в България; средни и високи доходи; добро образование. Активни, работещи хора, с малко свободно време.
  • Психографски залагаме на хора търсещи сигурност и признание. Двете основни послания в лотарията са луксозен и имот. Наличието на собствено недвижимо имущество задоволява необходимостта ни от сигурност, която в ситуация на криза е особено висока. Това, че е имота е луксозен се счита за огромно предимство, поради издигането в обществен план и признанието, което върви ръка за ръка с това. Можем да отбележим, че ниската покупателна способност на българина е създала комплекс, който се задоволява не просто от притежанието на имущество, но и от неговата стойност.
  • Таргетирани вторични пазари: Англия, Ирландия, Германия, Румъния, Гърция, Русия, Казахстан.

Кои са нашите потребители?

 

Яна, 28г. – модерна градска жена.

Работи като маркетинг мениджър в голяма комуникационна компания. Родом  е от Търговище. В момента гради кариера. Вечер обича да посещава театрални постановки и нови изложби. Можем да я засечем в тренд заведенията в центъра на София, в шумна компания, докато отпива от коктейл.

 

Бистра 25г. и Евгени 26г. – двойка от 2 години.

Тя е студентка, той работи като дизайнер. И двамата са от София, но живеят под наем. Мечтаят за собствено жилище и семейство. В свободното си време често пътуват из България и чужбина. Имат много приятели, с които споделят различни хобита. Тя обича да чете романи и да готви италианска кухня, той е любител фотограф и запален рибар.

 

Валери Найденов 53г. – дребен предприемач от Враца. Всичко, което е направил в живота си, Валери е постигнал с много труд. Сега синът му учи във Виена, а дъщеря му Катя ще се жени. За сватбата баща и би искал да и подари нещо много специално – ключа от новото и жилище.

Следваща статия

 

SEO оптимизация цена: проект за бранд „Dream Lottery“ (част 5)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!