SEO оптимизация цена: проект за бранд „Lu“ (част 10)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Сладък ден“ (част 10)

Ший (карите)

Възстановителни, противоизсушаващи и защитни свойства. Естествено богато на витамини A, D, E и F. Иланг-иланкг Разкошното ухание е замайващо сладко и цветно, свежо. Силно успокоително средство, спомага за понижаване на кръвното налягане. Изостря сетивата и успокоява гняв, депресия, стрес, апатия. Авокадо Придава гъвкавост, хидратира и защитава, изключително подходящо за крехките, сухи и девитализирани кожи, които подхранва в дълбочина, омекотява и подсилва. Помага за зарастване на пукнатините и драскотините и предпазва кожата от стареене. Грозде и гроздови семки Подходящо за акне и мазна кожа. Премахване на стрии, акне и кожни проблеми. Маслото от гроздови семки смекчава алергии и възпалителния. Стимулира синтеза на колаген, повишава еластичността и тонуса на кожата, оказва противовъзпалително, овлажняващо Лимонова трева Антисептични свойства и освежаващ ефект, естествен антидепресант. Канела Успокоява и тонизира. Подпомага борбата с целулита. Градински чай Оздравителен и тонизиращ ефект. Джинджифил Богат на витамин С. Регенерира кожата. Карамфил Общоподсилващо, тонизиращо, антисептично, затоплящо, стимулиращо.

Портокал

Освен типичните за всички цитрусови масла антисептични качества то има силно успокоително действие, премахва нервно напрежение и се отразява благотворно при депресивни състояния. Мандарина Подобрява настроението и отпуска нервната система. Подпомага възстановяването след боледуване и душевни кризи. Добро при целулит. Босилек Отлично средство против стрес и безсъние. Шоколад Ароматът на шоколада води до отделянето на ендорфини, които подобряват настроението и насищат организма с хормони на радостта. Стимулират синтеза на колаген и еластин в кожата и регулират обменните процеси в тъканите. Какаовото масло прекрасно омекотява, подмладява и възвръща загубения блясък и гладкост на кожата.

Пачули
В ароматерапията се използват преди всичко необикновено силните антибактериални и антигъбични свойства на това масло, особено подходящи за лечението на кожни заболявания. Предотвратява задържането на течности в организма и има добро антицелулитно действие. Бял бор Действа тонизиращо и освежаващо при умствена невъзприемчивост. Увеличава съпротивителните сили на организма.

 

Следваща статия

 

SEO оптимизация цена: проект за бранд „Lu“ (част 10)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!