SEO оптимизация цена: проект за бранд „Lu“ (част 16)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Сладък ден“ (част 16)

12. БРАНД КОНЦЕПЦИЯ
Нашият потребител: „Искам да си подаря моменти на удоволствие, в които да съм сама със себе си, да се чувствам неповторима и давам на душата и тялото си точно това, от което се нуждаят всеки път. Така мога да си отпочивам истински! А когато съм навън, да нося със себе си различно ухание, което да говори за моята изисканост и уникалност”.
Сапун-ароматизатори Lu се грижат за твоята индивидуланост като ти дават това, от което тялото и духът ти се нуждаят чрез уникален арома душ. Функционалната им опаковка позволява да ги съхраняваш в гардероба си, така че дрехите ти да попият твоят аромат и да го носиш навсякъде с теб като белег на твоята неповторимост.

14. ЦЕНОВО ПОЗИЦИОНИРАНЕ
Продуктите с по-луксозно козметично приложение и био компоненти са по-скъпи от средното за категорията си. В случая за Lu ще се търси цена в горната част на средния до високия ценови сегмент за единица сапун. В комбинация няколко сапуна плюс безплатна кесийка ще правят впечатление на скъп продукт – средно 7 бр * 3.15 = 22.05 за класическата версия. Цената на всяка разновидност на сапуните ще е различна – нетрадиционно усложнение на ценовата политика, тук с цел да покаже, че наистина са ползвани различни съставки с различна производствена стойност и че всеки отделен продукт е уникален също както всеки потребител. Кесийката ще е подарък към всяка комбинация от над 3 сапуна

Следваща статия

 

 

SEO оптимизация цена: проект за бранд „Lu“ (част 16)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!