SEO оптимизация цена: проект за бранд „Lu“ (част 2)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Сладък ден“ (част 2)

3. Ароматерапия

Ароматерапията произлиза от Древен Египет, но се среща и при други древни цивилизации. Превръща се в мода в Европа през 16 и 17 век. Етерични масла се използват за облекчаване на психическия стрес и подобряване на цялостното здраве.
Принципът на ароматерапията се крие в изпаряване на етерични масла, които могат да се вдишат, за да се стимулира обонянието, което от своя страна стимулира мозъчните региони, отговорни за настроенията. Ароматните изпарения при контакт с кожата може да стимулират нервите на повърхността на кожата и чрез поредица от химически реакции да предизвикват желани резултати или настроения.

Сезонност, цикличност
Няма ясно изразена цикличност, но се наблюдава слаба сезонност – търсенето на нестандартна козметика за баня се засилва леко в летните месеци и по време зимните почивни дни. Това е така, защото от една страна с топлото време душовете зачестяват, а от друга през традиционно отпускарските летни жеги и през зимни празници хората отделят повече време и средства за разпускане или пък пътувания. Докато през лятото честият хладен душ е закон, през зимата продължителната гореща баня е класика.

Следваща статия

 

 

SEO оптимизация цена: проект за бранд „Lu“ (част 2)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!