SEO оптимизация цена: проект за бранд „Lu“ (част 3)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Сладък ден“ (част 2)

Регулации

За да бъде пуснат един козметичен продукт в употреба според Наредба 36 за изискванията към козметичните продукти той трябва да бъде регистриран в РИОКОЗ. Процедурата включва подаване на уведомление за пускане на пазара на козметичен продукт от местно производство по образец или уведомление за пускане на пазара на козметичен продукт от внос по образец в приемния офис на РИОКОЗ. Продуктът се вписва в Национален регистър на козметичните продукти.
Има много нехранителни органични сертификационни органи, удостворевяващи ползването на органични суровини са: EcoCert (Европа) – сертифицира органична козметика; BDIH (Германия) – със стандарт “Controlled Natural Cosmetics”, който стриктно контролира съставките, позволени в козметичните продукти, за да е сигурна, че заслужават да бъдат наречени “натурални”; USDA (за САЩ) и много други. Тъй като всички тези стандарти за органично сертифициране са разработени по различно време и в различни държави, точните позволено при продуктите се
различават. Но като цяло те всички се опитват да гарантират, че селскостопанските съставки в продуктите се произведени по органични методи, а също и да контролират не-органичните функционални съставки, които са позволени. Стандартите за текстилни изделия покриват обработката и производството на всички натурални влакна и оценяват производствените методи относно ефекта им върху човешкото здраве, дивата природа и естествената разградимост (биоразградимостта).

Следваща статия

 

SEO оптимизация цена: проект за бранд „Lu“ (част 3)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!