SEO оптимизация цена: проект за бранд „Lu“ (част 5)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Сладък ден“ (част 5)

 

ПОТРЕБИТЕЛИ

Трудно е да се даде оценка на потребителите на този продукт, тъй като той няма пряк аналог на пазара. Във всеки случай потреблението му ще е нишово. Потребители – предимно жени, със средни и високи доходи, на възраст между 20 и 45 години. Те живеят в големи населени места, обичат да харчат пари за собственото си удоволствие. В по-голямата си част са несемейни, живеят на семейни начала или омъжени без деца.
Lu е луксозен продукт и като такъв потребителите не са силно чувствителни към цената при определено ниво на доходите. Под него обаче търсенето директно изчесва. Изборът на този продукт е силно емоционален. Обичайно потребителите на козметика за баня са лоялни към избраната марка, защото зад нея те виждат нещо повече от материалното измерение на продукта – превръща се в техен стил на живот. Друга част от потребителите обичат да експериментират със сходни продукти, така че те превключват между марките.

3. КОНКУРЕНТИ

a. Casyopea – под този бранд 9 магазина предлагат свещи и козметика от естествени съставки, ръчна изработка. Богатството от аромати и масла, вложени в продуктите, както и оригиналната атмосфера на магазините, много доближават концепцията на Casyopea до тази на Lu. Ето какво как се представя този конкурент: „При сегашното динамично темпо на живот, не е лесно човек да намери деликатния баланс между удоволствието, семейството и кариерата. Касиопея ви дава възможност, да се насладите на това необходимо време, отделено само за вас самите.”

Следваща статия

 

SEO оптимизация цена: проект за бранд „Lu“ (част 5)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!