SEO оптимизация цена: проект за бранд „Lu“ (част 6)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Сладък ден“ (част 6)

„Време само за вас самите” е често срещан мотив при продукти като свещи, ароматизатори и козметика за баня. Lu ще търси диференциацията по линия на уникалната форма, под която го предлага, като за разлика от Casyopeya няма да набляга на приказни мотиви, а ще съчетава съвременната градска динамичност с връщане към изначалното – природата и естествените аромати.

Б. Зоя. БГ е он-лайн магазин за натурални и био продукти. Сайтът представя проверени продукти на различни фирми, като се стреми да подбира само такива със сертификати за естествени и био суровини. Не се рекламира, но набляга на присъствието в интернет чрез он-лайн активности, блогове и форуми.
Продуктите в сайта, които най-близко конкурират сапун-ароматизаторите Лу са:
Сапуни – био и наторални сапуни – между 4.50 и 8.90 лв.
Ароматизатори- сапунени ядки, съдове за горене на ароматно масло – между 4 и 15 лв

4. ПРОДУКТ
Lu е марка, която претендира дефинирането на нова продуктова категория – сапун-ароматизатори. Вдъхновението идва от практиката някои хора да държат закупените сапуни преди разпечатването им между дрехите в гардероба, за дa попият тъканите приятният парфюм на продукта.
С марка Лу се предлагат различни аромати ръчно изработени сапуни в малки грамажи (50 гр), с неправилна овална форма, наподобяваща речно камъче или обработен полускъпоценен камък. Опаковката носи допълнителна стойност – позволява 7 подбрани сапунчета да се съхраняват заедно в красива кесийка и докато не бъдат извадени за употреба, да се държат между дрехите в гардероба като естествен ароматизатор.
Името е подбрано, за да е кратко, но елегантно, кокетно, но същевременно просто и лесно за запомняне. Идва от думата ЛУКС, но наподобява по-скоро галено име на изискана млада дама с нотка ретро стил.

Следваща статия

 

 

SEO оптимизация цена: проект за бранд „Lu“ (част 6)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!