SEO оптимизация цена: проект за бранд „Dragon Milk“ (част 1)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Dragon Milk“ (част 1)

Изпихте ли своето плодово мляко днес ?                                     

В днешно време всеки има забързано ежедневие, в което няма време да се храни правилно или здравословно. Много голяма част от хората, които работят пред компютъра не пият достатъчно течности, а според множество изследвания става ясно, че всеки човек трябва да пие поне по 2литра течности на ден. Това може да включва вода, сокове, мляко, кафе или чай. Въпреки това много хора приемат газирани напитки, които съдържат изключително много захар и са вредни за организма, но пък лесно достъпни и вкусни. Предлагат се на всеки щанд и във всеки магазин, и то на достъпна цена.

Продуктът, на чието производство се спрях е нискомалсено прясно мляко с вкус и парченца драконов плод(питахая) . Както знаем, млякото е полезно за всички членове на едно домакинство, от малки до големи. Вкусът и парченцата драконов плод придават екзотичност и уникалност на продукта, което да привлече вниманието на клиентите. Драконовият плод от своя страна е много полезен, тъй като:

  • В него се съдържат ензими, които подпомагат прочистването на чревния тракт
  • Съдържа много малко захар
  • Важни минерали, които повлияват добре на черния дроб.
  • Плодът се препоръчва за консумация от хора с високо кръвно, диабетици, също така се препоръчва използването на плода при прилагането на различни диети.

Фактът, че и млякото и плодът се причисляват към категорията здравословно хранене, заради полезните си свойства върху човешкия организъм,доказва качествата на този продукт . В днешно време всеки човек се стреми да се храни правилно и здравословно, но не винаги успява. Продуктът, който предлагам може да бъде неизменна част от всяко едно хранене, а може да бъде и напитка, която всеки да носи със себе си навсякъде . The Dragon Milk осигурява на всеки човек:

  • Утоляване на жаждата
  • Набавяне на незаменими витамини и минерали
  • Може да бъде част от диетата на всеки човек
  • Подпомага храносмилането
  • Подходящо е и за деца
  • Подходящо за спортисти

Връзка към следваща статия

 

SEO оптимизация цена: проект за бранд „Dragon Milk“ (част 1)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!