SEO оптимизация цена: проект за бранд „Dragon Milk“ (част 4)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Dragon Milk“ (част 4)

 

Ценово позициониране

 

Предполагам, че продуктът по отношение на цената си ще бъде някъде по средата. Ще има малко повече разходи за стъклената опаковка, но тъй като няма да съдържа консерванти, разходите ще бъдат по –ниски. Затова продуктът със сигурност няма да е на най – ниското ценово ниво.

Customer insight & Target

 

Ива Димитрова – инструктор по Fat burning Yoga, Belly dance, Bosu, Kangoo Jumps. /43/ необвързана.

София

Няма достатъчно свободно време поради изключително натоварения си график в аеробната зала (Три пъти дневно води различни класове и стилове, без почивен ден от седмицата). Позитивно настроена към живота, привърженик на суровоядството и води здравословен начин на живот. Откакто откри The Dragon Milk вече не трябва да се притеснява какво ще пие преди и  след всяка тренировка.

 

 

Анита /24/  Обвързана, студентка

София

Анита работи във фитнес център и успява да тренира поне по три пъти в седмицата.The Dragon Milk се е превърнала в любимата и напитка по време на работа, а и през целия ден. Предлагат я и във фитнес центъра, в който работи затова и е под ръка под всяко време.

 

Александър /28/ Обвързан

София

Александър работи в голяма международна компания на висока позиция. Дългогодишната му приятелка е привърженик на здравословното хранене и консумира The Dragon Milk много често, затова и той употребява напитака всеки ден повреме на работа. Вече не се притеснява, че трябва да консумира нездравословните газирани напитки както преди. Сега има The Dragon Milk.

 

 

Аделина /35/ Омъжена (с две деца)

Работа като HR в голяма компания в София. Има две деца и не всеки път и остава време да се храни здравословно и да приема всички необходими витами и минерали, но откакто откри The Dragon Milk вече е спокойна и не се притснява за това. Още повече, може да го споделя и с двете си малки момичета, което е страхотно и ги сближава още повече.

 

Виолета /21/  студентка

Варна

Виолета е студентка втори курс, специалност Икономика. Нейното хоби е фотографията и  разходките навън с приятели. Като малка се е занимавала с плуване и все още ходи да плува от време на време. Знае, че за да изглежда добре трябва да се движи и да се храни правилно. За нея газираните напитки са най – вредните от всички, затова е щастлива, че откри новото мляко с парченца от любимия и плод – The Dragon Milk.

 

Личност, Тон, Ценности на  The Dragon Milk

Приятно като почивка на самотен остров

Здравословно хранене:

Кара те да се чувстваш свободен и щастлив

 

Връзка към следваща статия

 

SEO оптимизация цена: проект за бранд „Dragon Milk“ (част 4)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!