SEO оптимизация цена: проект за бранд „Nike“ (част 2)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Nike“ (част 2)

  1. Знак (логотип)

Решихме да оставим основното лого на „ NIKE“ . Причината за това е потребителите да знаят, че новият бранд( продукт) е свързан с „Найки“, за да се запазят потребителите си.

 

  1. Име (наименование)

 

Идеята за наименованието на новият бранд идва от наименование от марката „NIKE“ и от идеята на компанията от обедини семействата по света, харесващи спорта.

„NIKE Family“ е вдъхновено от посланието, което марката праща на потребителите. За това решихме да направим мултибранд, който да привлече още повече потребители.

 

  1. Продукт

Продуктите и визията за тях ще се представят във всяка държава , като насоченост и съобразяване с нуждите и традициите на техните пазари. Важния момент за предсавянето на продуктите са техните музикални оформления и мотивация към клиентите и видео рекламата, която се очаква да се направи .

 

  1. Основен сегмент

Сегментирането може да се представи по следния начин:

 

От географска гледна точка: , Европа с най – популярните и продаваеми марки , Япония с агресия и едно тихо подчинение към силата, САЩ – там всичко намира приложение.

От гледна точка на психологията:

Първо: Мъжете са част от живота на една жена и обратното – нека съберем и двата пола в това предизвикателство.  На мъжете им е приятно да избират неща за жените,  независимо дали си го признават.

За жената е приоритет качеството и на живот, а съчетано с мъжката усмивка тя е попаднала в мрежата на нашата стратегия.

Второ: задоволяване на каприз, удовлетворяване като глезене, но от друга страна като привилегия да имаш нещо ново забавно, качествено и функционално.

Следваща статия

 

SEO оптимизация цена: проект за бранд „Nike“ (част 2)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!