SEO оптимизация цена: проект за бранд „Refeel“ (част 10)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Refeel“ (част 10)

 

Розалина / 34г / София

Розалина е уеб дизайнер. Живее и работи в София заедно със съпруга си, който е нейн колега.   Като човек на изкуството тя обича добре подредените цветове и форми, правилната конфигурация на съставки и елементи. Изключително прецизна в своята работа, която обожава, Розалина е работохолик. След раждането на първото им дете Розалина остава само 6 месеца вкъщи, след което отново се връща на работа. От голямо значение за нея е да възвърне своята предишна форма, която освен с фитнес постига с използването на качествени продукти за лице и тяло.

Интересува се от мода и стил, гледа телевизионни предавания, с любопитство чете женски онлайн списания и портали. С добри финансови възможности, Розалина винаги избира най-добрите продукти, а когато става дума за лицето и, то тя е категорична – кремът за лице следва да е профилиран – ако е зима е един, ако е нощ друг, ако е за нейното положение след раждане, задължително следва да е специално за тези специфични нужди.

 

Александра / 28г / Варна

 Александра е щастливо омъжена футболна съпруга от Варна. Бивша манекенка, свикнала с хубав и луксозен начин на живот, обича да се забавлява. Минимум един път седмично посещава своя козметик, както и СПА процедури. Всеки ден е в Интернет, играе игри, чати с колежки и приятелки, любопитства в женските сайтове за последните клюки и новини в модния бранш.

Александра никога не излиза без грим и прическа, за нея външния вид има първостепенно значение, особено грижата за лицето и и поддържане на неговия сияен вид. Доверява се на професионалните съвети на своята козметичка, както и на приятелките си. Грижата за детето е поверила на детегледачка, а новата и мисия е да си възвърне блестящата красота и перфектна форма от преди бременноста.

Следваща статия

 

SEO оптимизация цена: проект за бранд „Refeel“ (част 10)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!