SEO оптимизация цена: проект за бранд „Refeel“ (част 11)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Refeel“ (част 11)

ReFeel е крем за лице, специално разработен за използване от жени, които тъкмо са родили дете. Научно доказано е, че след раждане женското тяло има нужда от специална грижа и възстановяване, особено за кожата на лицето, която е най-чуствителната зона.

Обикновено след раждане цялото съзнание на жената се пренсочва към бебето и и тя често забравя или пренебрегва себе си и своето здраве и красота. Много често се случва да изпада в следродилна депресия, да се чуства неподдържана и нежелана. С напредване обаче на т.нар информационна революция и възможностите за комуникация повсеместно, жената се информира и започва сама да търси продукти, които са подходящи за нея именно в този специален момент – веднага след раждане на дете.

На пазара съществуват много марки продукти за бременни, хранителни добавки за бременни, дрехи за бременни и т.н. , но няма специализиран крем за лице за родили жени, който да посрещне физиологичните нужди на тяхната кожа от подхранване, свежест и цялостно възстановяване, както и техните психологически нужди – да се чустват отново красиви, желани и сияещи.

ReFeel съдържа в своята прецизна формула екстракт от шипки, листа от малини и касис– единствените билки непротивопоказни при бременни и кърмещи жени. Благодарение на Витамин C, който се съдържа в шипката и химичния състав и лечебни свойства на малината ( известна с високото си съдържание на витамини В и С и на аминокиселини ), както и на касиса ( имащ освежаващи свойства, затягащи и тонизиращи ), кремът за лице се приема много добре и ефектът му е експериментално доказан.

Не съдържа алкохол и изкуствени оцветители, разчита на естествения цвят и аромат на малината. Не е тестван върху животни. Не предизвиква алергии и други странични ефекти.

Следваща статия

 

SEO оптимизация цена: проект за бранд „Refeel“ (част 11)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!