SEO оптимизация цена: проект за бранд „Refeel“ (част 13)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Refeel“ (част 13)

 

  1. СТРАТЕГИЧЕСКО ПОЗИЦИОНИРАНЕ / ДИСТРИБУЦИЯ / ЦЕНОВО ПОЗИЦИОНИРАНЕ

ReFeel е единственият крем за лице в България, специално предназначен за жени непосредствено родили дете, отчитащ техните специфични нужди от възстановяване кожата на лицето. Именно това е неговата ниша, тесен таргет, за определен период от време, най-качествения и доказан продукт.

За родилите жени ReFeel е козметичният продукт, който възстановява кожата на лицето им и те се връщат отново във форма, за да продължат успешната си кариера.

Продуктът е в средния ценови клас. Той се различава от масовите Ален Мак, но и е по-достъпен от Vichy и Lierac. Предназначен за средностатистическата българка, която иска и може да си позволи качествена грижа за себе си.

ReFeel се дистрибутира основно в големите хипермаркети ( от първа глава видяхме, че техният пазарен дял нараства и привличат все повече клиенти ), но също така във всички козметични магазини и в специализираните аптеки, които предлагат козметика ( Sanita, Remedium и др ).Мостри от продукта са дистрибутирани и до СПА и козметичните салони. На служителите там им е напревена демонстрация – обучение за ползите и качествата на ReFeel. Точно на тези места таргетът на продукта би го търсил – изисканите дами биха го купили от аптеката в резултат на препоръка от професионален козметик, средностатистическите жени от хипермаркета или козметичния/парфюмериен магазин.

Следваща статия

 

SEO оптимизация цена: проект за бранд „Refeel“ (част 13)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!