SEO оптимизация цена: проект за бранд „Refeel“ (част 17)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Refeel“ (част 17)

 1. КОМУНИКАЦИЯ КЪМ РАЗЛИЧНИТЕ ТИПОВЕ ПОТРЕБИТЕЛИ И КАМПАНИЯ ПО КОМУНИКАЦИОННИТЕ КАНАЛИ

 

Основните типове потребители на марката, както са обяснени в предходна глава са жените, току що родили дете. Някои от тях може да са на 20г, други на 38г. Общите неща между тях са, че са активни, борбени и динамични, спортуват и посещават центрове за красота, обичат да четат списания и да са в Интернет.

Част от тези жени може би използват все още козметика за бременни, макар вече да не  са друга част сигурно използват скъпите марки, просто защото имат повече доверие в качеството им. С определени комуникационни канали ще бъдат достигнати различните таргети. Кампанията за въвеждане на продукта ще бъде разделена във времето така:

 

 1. Телевизонна реклама тийзър в националните телевизии, както и в женската телевизия TLC, подкрепена от билборд реклама тийзър и банер кампания тийзър в най-популярните интернет сайтове

 

Продължителност: 10 дни

 

 1. Втора част на кампанията ( с 5 дена прекъсване след първата част ) – загадката се разбулва, продуктът се афишира публично – платени съобщения в същитите телевизии, платени PR статии в най-посещаваните женски сайтове az-jenata.bg, rozali.com, tialoto.com, viewsofia.com, life.dir.bg, радио реклама, билборд реклама. Директен платен мейлинг в bg и mail.bg – таргетиран жени 20 – 40г, всички градове.

 

Продължителност: 3 седмици за радио, интернет и билбордове, 1 седмица за  телевизия

 

 

 1. Официално откриване офиса на компанията – коктейл за журналисти и специални гости. Платени фотопогледи в пресата и интернет.

 

 1. Паралелно с медийната кампания тече офлайн кампания – разпространение на плакати, брошури и други POS материали във всички СПА центрове и козметични центрове, с които компанията има сключени договори – предимно в средноголемите и големите градове в България.

 

Продължителност: 3 седмици

 

 1. Семплинги в големите супермаркети ( BTL кампания ) – красиви момичета стоят на козметичните щандове или на тези с детските храни и раздават мостри от продукта срещу попълнена анкета, в която жената оставя своя имейл.

 

Продължителност: 2 седмици

 

 1. Платени съобщения в женски списания – сп. 9 месеца, Cosmopolitan, Grazia, Eva, Журнал за жената. Мостри от продукта към всяко списание.

 

Продължителност: 1 път във всички тези женски списания

 

 1. Масирана интернет кампания ( след прекъсване от около месец ) включваща:
 • Брендиране на рубрики Майчинство, Здраве и красота в женски онлайн медии

 

 • Брендиране за 3 дни начална страница на dir.bg

 

 • Брендиране на подсекция във форум BgMama

 

 • Банер кампания

 

 • Спонсорирана анкета „Какъв е моят тип кожа” в женски сайтове с осигурени награди – продукта ReFeel

 

 • Фото конкурс „Моето бебе” в женски онлайн медии, подкрепен от сп. 9 месеца – осигурени награди продукта ReFeel

 

 1. Live анкета по улиците в големите градове в България – Използвате ли ReFeel? Положителните заснети клипчета се качват в брендиран YouTube канал. Там ще бъдат качени и интервюта на известни личности, които използват продукта и са доволни от него.

 

През цялото време кампанията разчита на добре изграден и модерен уеб сайт и блог, в който се споделят различни теми в областта на майчинството и качествената козметика, която да използваме.

 

 

 

SEO оптимизация цена: проект за бранд „Refeel“ (част 17)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!