SEO оптимизация цена: проект за бранд „Refeel“ (част 8)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Refeel“ (част 8)

  1. TARGET & CUSTOMER INSIGHT

Научно доказано е, че след раждане женското тяло има нужда от специална грижа и възстановяване, особено за кожата на лицето, която е най-чуствителната зона. Обикновено след раждане цялото съзнание на жената се пренсочва към бебето и и тя често забравя или пренебрегва себе си и своето здраве и красота. Много често се случва да изпада в следродилна депресия, да се чуства неподдържана и нежелана. С напредване обаче на т.нар информационна революция и възможностите за комуникация повсеместно, жената се информира и започва сама да търси продукти, които са подходящи за нея именно в този специален момент – веднага след раждане на дете.

На пазара съществуват много марки продукти за бременни, хранителни добавки за бременни, дрехи за бременни и т.н. , но няма специализиран крем за лице за родили жени, който да посрещне физиологичните нужди на тяхната кожа от подхранване, свежест и цялостно възстановяване, както и техните психологически нужди – да се чустват отново красиви, желани и сияещи.

ReFeel вдъхновява женската кожа, кара я да се чуства, млада и жизнена. Използвайки продукта жените преоткриват свежестта и мекотата на лицето си. Докосването е нежно като от листо малина, а ефектът е железен като Витамин C.

Първичният таргет на ReFeel са жените, които тъкмо са родили дете, независимо от тяхната възраст. Вторичен таргет обаче са и техните съпрузи / приятели, които се грижовни половинки и се вълнуват от външния вид на жените си или просто искат да им направят хубав подарък. Към референтните групи спадат майките и приятелките на родилите жени, както и специалистите козметици, към които често се обръщат жените, тъй като тяхната индивидуална консултация и съвет се възприемат много насериозно.

Следваща статия

 

SEO оптимизация цена: проект за бранд „Refeel“ (част 8)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!