SEO оптимизация цена: проект за бранд „Refeel“ (част 9)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Refeel“ (част 9)

 

Мирена / 20г / Кюстендил

Макар и само на 20 години Милена е майка. Засега се е отдала на майчинството, но възнамерява да учи екология в университет.

Ролята и на майка обаче не я отдалечава от нейното хоби още от малка – карането на колело и активното спортуване. За нея външния вид е много важен, затова и обича да е във форма, да се чуства жизнена и свежа. Интересува се от естествени продукти, без консерванти, обикновено се доверява на професионалните съвети от консултантите в аптеките. Използва козметични продукти предимно за тонизиране и хидратация, а след раждането – и за възстановяване и подхранване.Обича да рисува, да се разхожда и да посещава музии и галерии.

Юлия / 27г / Велико Търново, омъжена

Тя е учителка по български език и литература, омъжена с една малка дъщеричка, живее във Велико Търново. Тя е грижовна и всеотдайна. Още като студентка  Юлия води активен начин на живот, работи и учи едновременно, открива любовта към децата и съответно се реализира като педагог. Обича да гледа телевизионни предавания тип „Добрата майка”, да чете списания, има абонамент за 2 специализирани женски издания, обича да общува с други майки, да обменят опит и съвети освен за добрата грижа за бебето, но и за добрия външен вид и бързото възстановяване след раждане. Използва качествена козметика, сега търси подходящи продукти за лице и шия, които да неутрализират нежеланите ефекти след бременността.

Следваща статия

 

SEO оптимизация цена: проект за бранд „Refeel“ (част 9)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!