SEO оптимизация цена: проект за бранд „Шокофит“ (част 1)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Шокофит“ (част 1)

Продуктова категория-шоколад за отслабване.По всеобщо мнение от шоколада се пълнее. Но с този шоколад Вие ще отслабнете – колкото повече ядете, толкова по-бързо ще се отървете от натрупаните мазнини. Нужно е само да ядете по 25 грама шоколад преди всяко хранене и да пиете по чаша вода.

Шокофит действа като абсорбира мазнините от храната, която приемате и те не се натрупват в тялото Ви независимо какво количество храна приемате! Мастните натрупвания, които виждате в огледалото, съвсем скоро ще започнат да изчезват малко по малко.

Шокофит е естествена и здравословна система за намаляване на тегло, богата на калций и витамини и бедна на мазнини; помага Ви да не чувствате глад без реално да приемате мазнини; няма странични ефекти. Вече не е нужно да приемате вредни хапчета или да ядете безвкусна храна. Шокофит е вкусен, колкото всеки друг шоколад от магазина, но от него не се напълнява, защото не съдържат съставки и добавки като захар и мляко. Шокофит съдържа чист черен шоколад, органични вещества, осигуряващи енергия и съставки с ниско съдържание на мазнини. Към шоколада  са прибавени още две важни съставки, 100% натурални – спирулина и Гарциния Камбоджа, които действат заедно и сформират естествена комбинация, абсорбираща мазнините от храната.

Ще свалите няколко килограма за кратко време и ще облечете дрехите ,които до сега не са ви ставали!

Следваща статия

 

 

SEO оптимизация цена: проект за бранд „Шокофит“ (част 1)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!