SEO оптимизация цена: проект за бранд „Щрак“ (част 1)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Щрак“ (част 1)

I.Лого на бранда

Логото на бранда  е изписването на името на марката с уникален шрифт в нежно зелен цвят.  Този цвят идва от това, че продукта, който ще представя е направен изключително от екологични препарати. Логото е направено, така че да привлича вниманието на потребителите и да показва неговите качества.

Името на продукта.  Това е течен спрей за гладене без ютия на памучни дрехи.  Този спрей е уникален с качествата си. Докато щракнеш с пръсти и дрехата е готова. Уникално и невероятно. Може да се използва навсякъде и по всяко време. Начина на употреба е следния: взима се дрехата, напръсква се и до няколко минути пред очите Ви гънките се изправят и дрехата е готова за обличане. Единствения недостатък  е, че не може да глади панталони с ръб.

Щрак е направен изцяло от екологични, безвредни, не увреждащи материите, не оставящи петна (не ги замърсява) продукти от рециклирани материали.  Има лек, приятен и ненатрапващ свеж аромат, безцветен, безопасен за използване дори и от деца. Не вреди  на домашни любимци. Не уврежда кожата, не пари на очите, не е токсичен за вдишване.  Удължава живота на дрехите, ароматизира ги и  омекотява

Следваща статия

SEO оптимизация цена: проект за бранд „Щрак“ (част 1)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!