SEO оптимизация цена: проект за бранд „Сладак ден“ (част 1)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Сладък ден“ (част 1)

 

Съдържание на продукта: захар, растително масло, сладка суроватка на прах, ниско маслено какао на прах 5%, лешници 2%, емулгатор: слънчогледов лецитин и т.н

Колко често четете тази информация върху опаковката на продукта? Сигурна съм, че много малко от нас го правят и то всекидневно. Когато човек е здрав не обща голямо внимание на това със какво се храни, колко калории дневно приема. Но замислете се за хората, на които голяма част от тези продукти се отразяват зле на тяхното здравословно състояние, дори някой от съставките може да ги убият. Това звучи страшно и плашещо дори. Но е факт.

Какви са особенностите на хранене при диабетиците? Изключване или рязко ограничаване на храните, които съдържат големи количества въглехидрати- захар и сладкиши. Не се използват никакви заместители на захарта. Намаляване на високо калориините храни, ограничаване на храните съдържащи животински мазнини, спазване на режим на хранене – 5 или 6 пъти на ден. Съвети на лекари към диабетици: „…научете се да изчислявате калориите”, „…месото не може да се замени с нищо друго”, „хранете се разнообразно”, „спазвай хранителен режим”, „не преяждай”, „…готви правилно”.

Четейки горните редове си мисля, че това са правила, които не се отнасят само за хора страдащи от диабет, това са принципи на здравословното хранене. Това ни води към извода, че храните за диабетици са подходящи и за хора, които искат да водят здравословен начин на живот и да поддържат добра физическа форма.

 

В последните години все по-често си задаваме въпроса: Осъзната необходимост или новата мода на 21 век е здравословното хранене? Според мен и двете, но определено хората постепенно започват да осъзнават, че да се яде здравословно е важно, допринася за доброто им здравословно състояние, външен вид и самочувствие.

Тези факти и една статистика, която гледах не отдавна роди идеята за нов бранд. Бранд, който ще предложи на хората страдащи от диабет и тези, който искат да водят здравословен начин на живот, лакомства които са специално създадени за тях и съобразени с начина им на хранене – „Сладък ден” – Вкусът на здравето!

 

Следваща статия

SEO оптимизация цена: проект за бранд „Сладак ден“ (част 1)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!