SEO оптимизация цена: проект за бранд „Сладък ден“

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Сладък ден“

 

Фирма                                  

 

Фирма Сладък ден ООД е със седалище град София.

Основната дейност е производство на захарни и сладки изделия за диабетици и за хора, които искат да водят здравословен начин на живот.

 

Таргет група

 

Нашите клиенти са хора страдащи от диабет, хора които искат да водят здравословен начин на живот или да поддържат добра физическа форма.

 

Нашата основна цел е да преборим предрасъдъците на хората спрямо този вид храни. С годините се е наложило мнението, че този тип храни са безвкусни, скъпи и необходими само на хората, които са подложение на диети поради някакъв здравословен проблем.

Нашата задача е да представим продуките на фирмата, като истински вкусната храна, която освен, че ни доставя удоволствие при консуманиция, но е на достъпна цена, максимално близо до вас (удобна локация), освен всичко това и здравословна. Малко сладко удоволствие, което е подходящо за деца и възрастни.

Втората основна задача е да докажем на клиентите ни, че ние използваме само екологично чисти продукти,  които са съобразени с техния начин на хранене (продуктите не съдържат захар).

Еко идеята също е част от концепцията за развитие на бранда.

 

Слоган 

Вкусът на здравето!

Задача

 

  1. Създаване на корпоративно лого на фирмата;
  2. Визия на опаковките на различните продукти
    1. основна визия
    2. специална опаковка на различните видове продукти предназначени за деца и дами, които искат да поддържат добра физическа форма.
  3. Визия на специално брандиран стелаж.
  4. Информационна брошура (диплянка), която ще съдържа информация за различните видове продукти, продуктово съдържание, начин на приготвяне, полезни съвети по отношение на правилното и здравословно хранене и т.н
SEO оптимизация цена: проект за бранд „Сладък ден“
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!