Проект за бранд „Шипка буум“ (част 1)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „Шипка буум“ (част 1)

 

1 . ПРОУЧВАНЕ

 

Потребителите са здравословно хранещи се хора, спортисти и такива следващи съвременните тенденции. Те имат култура на храненето и стриктно следят и проучват храните, от които получават необходимите им хранителни вещества и енергия в ежедневието им.

 

  1. БРАНД ИДЕЯ
  • ТАРГЕТ

Целевата група към която е насочен нашия продукт са мъже и жени, модерни хора, спортисти и здравословно хранещи се хора. Продукта който представяме е екологично чист и без консерванти , което обуславя неговата по висока себестойност. Той е предназначен за хора със среден и висок доход.

  • CUSTOMER INSIGHT

Концепцията за бранда „Шипка Буум“ е в отговор на постоянното търсене от страна на потребителите на продукти с по високо и по качествено съдържание на витамин C, както в изолирано  състояние така и в комбинация от други полезни елементи. С богатото си съдържание на витамин C шипките подобряват окислително-редукционните процеси в клетките и пропускливостта на капилярите, а освен това имат и диуретично действие. Експериментът показва, че в 100 г плод от шипка се съдържат около 2 г витамин С, т. е. те са 30-40 пъти по-богати на този витамин от червените домати и лимоните, и около 300 пъти в сравнение с ябълките. Което от своя страна означава, че шипките са един от основните „конкуренти“ на цитрусовите плодове.
В плодовете на шипката може да бъде открит уникален природен комплекс от естествен витамин А (около 5-7 мг%) и незаменими мастни киселини (Омега-3 и Омега-6), в комбинация с мощни антиоксиданти-флавоноиди и витамин Е, които правят кожата здрава, еластична и младолика, като значително елиминират симптомите на нейното остаряване (бръчки, петна, стрии).
Малките плодчета съдържат още витамините Р, В1 (около 430 мг%), В2 и К, както и пектини (около 11%), масло (около 2%), органични киселини (лимонена и яблъчна), захари (предимно захароза, около 2.5%), дъбилни вещества и минерални соли (около 3.25%), най-вече калиеви (около 512 мг%), калциеви (около 50 мг%), фосфорни (около 54 мг%), натриеви (около 47 мг%) и магнезиеви (около 122 мг%) соли. Те активизират ензимните системи и процесите на синтез на хормони, имат кръвоспиращо действие и повлияват благоприятно въглехидратната обмяна и пропускливостта на съдовете. Трябва да се има предвид, че по съдържание на  минерални соли шипката превъзхожда много плодове и зеленчуци.

 

  • ПОЛЗИ – BENEFIT LЕVELS

Уникалната комбинация от витамин С и останалите съставки в плодовете на шипката се оказва особено добра алтернатива при лечение на авитаминоза и хиповитаминоза (пролетна умора, състояние след тежко боледуване), тъй като тя повишава жизнения тонус и работоспособността на организма.

 

 

Ти получаваш „Шипка Буум“
Обществена отговорност Здравословното хранене е в основата на здравословния начин на живот.
Себереализация Вече съм спокоен за здравето си и усещам прилива на енергия.
Социален успех Съвременен и модерен начин на хранене.
Емоционална полза Силен съм и мога да се преборя с напрежението на ежедневието.
Рационална полза Получаваш здраве.
 Продуктът дава Функция Дава необходимите суплементи.
Качество на продукта Здравословно

Енергийно

Хранително

Параметър на продукта Български

Високо съдържание на витамини и мастни киселини

 

Връзка към следващата публикация

 

 

Проект за бранд „Шипка буум“ (част 1)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!