UI UX дизайн – за повече и по-доволни клиенти във вашия сайт

UI UX дизайн? Не сте сигурни какво точно е това? Сблъсквали сте се с тези думи, но не знаете каква е разликата между едното и другото, и защо UI UX дизайнът е важен за вашия бизнес? Ако искате сайтът ви да изглежда добре, да работи бързо и лесно, имате нужда професионално направен уеб дизайни по-точно от UI UX дизайн. Нега видим какво представляват тези два вида и как работят заедно, за да предложат най-доброто преживяване за потребителите.

Ui Ux дизайн 1- проектиране

UI UX дизайн 1 – свържете се с нас!

Какво е различното и общото в UI UX дизайна?

IU дизайнът е част от UI UX дизайна и се свърза с потребителския интерфейс, т.е. с графичното оформление на вашия сайт. Това са всички цветове, шрифтове, елементи, бутони, изображения, плъзгачи, менюта и т.н., с които потребителите си взаимодействат.

UX дизайнът е свързан с потребителското преживяване, т.е. как работят всички функционалности на сайта. Дали с него се борави бързо и интуитивно или по-скоро е объркващ и бавен?

Задължително е да направите UI UX дизайн, ако искате не само красиво изглеждащ, но и безупречно работещ, сайт!

Защо да се доверите на фирма Оптимистика за вашия UI UX дизайн?

Знаете ли, че UI UX дизайнът е много повече от това, което виждате? Не е достатъчно да наемете графичен дизайнер, който да подбере цветовете и шрифта за сайта, да го направи да изглежда добре. За един ефективен и интуитивен уеб сайт имате нужда от UI UX дизайн. Той се прави от екип от специалисти, които през цялото време координират своята работа. Ние от фирма Оптимистика знаем, че красивата визия е това, което привлича клиентите и потребителите, но това, което ги задържа, е лесното взаимодействие с вашия сайт. След като приключим с UI UX дизайна, ще се погрижим и за вашата SEO оптимизация. Защо? Защото какъв е смисълът да имате иновативен и блестящо работещ сайт, със съвременен UI UX дизайн, ако никой не може да го открие в  Google?

Какво включва UI UX дизайнът, направен от фирма Оптимистика?

Всеки UI UX дизайн започва с анализ на моментното състояние на сайта (ако имате такъв) и определяне на целите. След това, заедно с вас, уточняваме съдържанието и функциите, които искате да има вашият сайт.

  • Sitemap – Като част от UI UX дизайна, ние изграждаме карта на сайта (sitemap) на вашия уебсайт, която определя визията, структурата и функционалността. Следваме всички стъпки в работата на един UI UX дизайн, като целта ни е сайтът да стане по-привлекателен за потребителите, по-удобен за работа и разбира се, да ви носи повече продажби!
  • User pathway – Чрез UI UX дизайна ще се погрижим за безупречната структура на сайта, за да удължим т. нар. „потребителски път” (user pathway). Той включва канала, от който идва потребителят, престоя му на сайта и моментът на покупка. Използването на „потребителски път” в UI UX дизайна има много предимства за вашия бизнес. Сред тях са: увеличение на посещенията; разпространяване на корпоративна мисия; увеличение на продажбите.
  • Тест – В края на UI UX дизайна правим тест, за да се уверим, че всичко работи без проблем и чак тогава преминаваме към пускане на сайта ви онлайн!
UI UX дизайн 2 - за вашия сайт

UI UX дизайн – за вашия сайт

Защо вашият бизнес има нужда от UI UX дизайн?

UI UX дизайнът представя вашата идентичност. Погледнете на него като виртуална визитна картичка. Той обаче е много повече от това, защото с професионално изграден UI UX дизайн, вие можете по-лесно да постигате бизнес целите си – да стигнете до по-голяма аудитория, да ги задържите по-дълго на сайта, да ги провокирате да използват услугите ви и да ги накарате да се върнат отново! Да, всичко това е възможно с инструментите на UI UX дизайна!

Той повишава удовлетвореността на клиентите и следователно подобрява възвръщаемостта на инвестициите. С помощта на правилния UI UX дизайн ще разбирате по-лесно вашите клиенти. Така ще ги превърнете от потенциални в лоялни потребители. UI UX дизайнът е важен за изграждане на вашата идентичност, ценности и мисия. Хората обичат да работят с марки, които възприемат за близки и ги правят щастливи!


Как да изберете фирма, която да направи
UI UX дизайн за вашия сайт?

Ето няколко практични съвета. Те ще ви помогнат по-лесно да изберете фирма, която да направи UI UX дизайн за вашия уебсайт:

  • Проучете какъв опит има фирмата със създаването на UI UX дизайн разгледайте реализираните ѝ проекти, потърсете мнение от техни клиенти, задължително посетете сайта ѝ.
  • Свържете се с фирмата и вижте как комуникира с вас – тя трябва да представи решителност и ентусиазъм да работи по създаването на UI UX дизайн за вашия сайт. Как върви комуникацията? Фирмата спазва ли уговорката да ви изпрати оферта за UI UX дизайн в срок или да ви върне обаждане?
  • Възползвайте се от безплатна консултация и поискайте оферта – сериозните фирми предлагат безплатна консултация, а след това изпращат конкретно предложения за UI UX дизайн.
UI UX дизайн 3 - цветен

UI UX дизайн – възползвайте се !

UI UX дизайн – измерими ползи за вашия бизнес

Чували ли сте за ъпдейта на  Google „mobile first”? Най-важното за него е как уебсайтовете се зареждат на мобилно приложение. Причината? Повече от 64% от световния интернет трафик минава през мобилни устройва. Съвременният UI UX дизайн е изключително важен, за да могат потребителите да използват сайта ви на всяко мобилно устройство, без проблем.  Ако той е твърде бавен, рискувате да губите по 20% от потребителите за всяка секунда забавяне. Добрият UI UX дизайн може да ви спаси от тази опасност и да провокира потребителите да стоят по-дълго на сайта ви. Не подценявайте скоростта, защото тя е свързана с времето – най-ценният ресурс! Тя, какво и UI UX дизайнът, са огромно значение за позиционирането ви в Google. Е, как мислите? Инвестицията в по-нов и съвременен UI UX дизайн заслужава ли си?

Поръчайте UI UX дизайн от фирма Оптимистика

Ние правим UI UX дизайн върху готова тема, като подреждаме елементите и избираме точните цветови гами, които да отговарят на корпоративната ви идентичност. Това ще ви спести сериозни разходки по изработката на UI UX дизайн, минимум 2000 лв. Най-хубавото е, че възможностите за къстамизация са неограничени! Ние ще ви предложим стилен, добре структуриран и отлично работещ сайт. Получете вашата безплатна консултация за UI UX дизайн още днес! Обадете се на телефон 0884 725 333 или ни пишете на имейл: office@optimystica.com.

Какво е различното и общото в UI UX дизайна?
Защо да се доверите на фирма Оптимистика за вашия UI UX дизайн?
Какво включва UI UX дизайнът, направен от фирма Оптимистика?
Защо вашият бизнес има нужда от UI UX дизайн?
Как да изберете фирма, която да направи UI UX дизайн за вашия сайт?
UI UX дизайн – измерими ползи за вашия бизнес
Поръчайте UI UX дизайн от фирма Оптимистика

4/5 - (1 vote)

Leave a Comment

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!

Seo анализ на сайт 5 - компютърИнтернет репутация 4 - продукт