Проект за бранд „VIPPropertiesBG“ (част 1)

Компанията ни за SEO оптимизация Optimystica представя проект за изграждането на бранд „VIPPropertiesBG“ (част 1)

 

VIPPropertiesBG е най-новата агенция за луксозни имоти на пазара. Продава и отдава под наем луксозни къщи и апартаменти. Таргетира хора с високи и много високи доходи. Компанията отговаря на всички изисквания на своите клиенти – престиж, демонстриране на богатство, социален статус, качество. Клиентите имат висок стандарт на живот и искат най-доброто, идентифицират се с бранда(VIP).

  1. Анализ на продукта

 Продуктови характеристики :

Утилитарни – за лично ползване ( живеене ), или покупка с цел отдаване под наем .

Потребителски – някои от произвежданите продукти постигат статус на луксозни стоки , поради техния дизайн , качество , трайност или изпълнение ( забележително по-добри от сравними заместители ) . Има и стоки , които се възприемат като луксозни от обществото , защото са символи на социален статус , както и на покупателната способност на тези които ги придобиват. Тези покупки , които не винаги са по-добри ( в качеството , изпълнението или външния вид ) в сравнение с по-евтините им заместители са закупени с основна цел да демонстрират богатството на техните собственици . Това са представители на социално-икономическия феномен ‘‘ показно потребление ‘‘ .

Ценова политика – пазарно ориентирана. Цените са разнообразни и зависят от различни фактори. Средните цени на които се сключват сделки за апартаменти са в порядъка от 150 000 евро – 250 000 евро. Къщи от 250 000 евро – 5 000 000 евро.

  1. Проучване на потребителите

      Как потребителите си представят идеалния продукт, как го купуват и използват и какви нужди им задоволява той?

      Местоположение – това е най-важния критерии за истински луксозните имоти . Отличната локация е белег на реномираните квартали , наложени като такива зареди своите характеристики и преимущества.

Особено важни са инфраструктурата и комуникациите в района , както и липсата на криминална активност. Важен е бързия достъп до централните части на града , както и до големи административни , търговски и развлекателни центрове.

       Качество на строителство и довършителни работи

Търсят се сгради с високо качество на довършителните работи , изградени от уважаван строител , оборудвани с най-високите технологии , с отопление на ТЕЦ или газ, с луксозни асансьори и общи части.

      Отлична архитектура на сградата – по възможност от архитект с добро име – добавя висока естетическа стойност на имота.

      Дизайнерски интерьор – дизайнът трябва да е на ниво и в същото време дискретен , ненатоварващ .

Другото вече не е модерно. Клиентите вече избягват помпозност , грандомания и претенциозни изпълнения  граничещи с кич. Вътрешното разпределение също е важно . Луксозните имоти могат да се похвалят с голяма квадратура , просторни стаи и високи тавани , южно и източно изложение , а също и стойностни архитектурни решения – като стъклена фасада , липса на колони , минимално количество ъгли. Някои клиенти оценяват и разположението на повече етажи ( мезонети ) .

      Сигурност – част от нея се обуславя от разположението на елитен квартал с ниски нива на престъпност. Много от търсещите луксозен имот , поставят като важно условие , наличието на видеонаблюдение или жива охрана .

      Дизайнерско обзавеждане и пълно оборудване – търсят се хай-енд оборудване , екстри като спа център , басейн и дрешник.

      Красива гледка .

Поддръжка – услуги свързани с поддръжката на прилежащите общи пространства и зелени части.

      Обслужване на клиенти – комплексни услуги от подбора на подходящ имот до придобиването на собствеността. Провеждане на огледи на имоти , с придружаване на клиента до местоположението на обекта. Юридическа и правна подкрепа. Проучване на историята на имота, гарантирането чистота на собствеността и сигурност на сделката. Финансово – счетоводно консултиране и данъчна оптимизация.

Съдействие за ипотека или финансиране на покупката. Провеждането на преговори с продавачи.

Договаряне на оптимална цена и условия на продажбата . Изготвяне на пълна документация за сделката . Съдействие за мебелиране и оборудване на закупения имот. Облекчени условия на плащане – разсрочено плащане , лизинг , потребителски кредит.

Връзка към следващата статия

Проект за бранд „VIPPropertiesBG“ (част 1)
Оценете тази страница

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!

Бранд Сinders slippers 5Проект за бранд VippropertiesBG