SEO поддръжка
SEO поддръжка

Защо ни е нужна SEO поддръжка

SEO оптимизацията е постоянно развиваща се сфера и нуждата от SEO поддръжка е наложителна. Много уеб проекти започват с начална SEO стратегия, но след изтичането на първоначалния абонамент, сайтът не продължава да се оптимизира постоянно. Това води до спадане в позициите в бъдеще и респективно намаляване на посетителите, клиенти и печалбата на бизнесът. SEO поддръжката трябва да бъде избрана внимателно, защото от нея зависят бъдещите ви резултати в търсачките. В следващите редове ще ви представим повече детайли относно този тип SEO услуга.

Видове SEO поддръжка
Видове SEO поддръжка

Видове SEO поддръжка

SEO поддръжката има няколко основни варианта, които се предлагат от SEO компаниите :

Цялостна SEO поддръжка. Този вид SEO поддръжка включва всички елементи, които трябват да се изпълняват за продължаване на цялостната SEO оптимизация. Цялостната SEO поддръжка трябва непременно да се извършва от екип, защото работата по нея е изключително обемна и изборът на SEO компания за това е наложителен. Много клиенти се спират именно на цялостната SEO поддръжка, поради фактът, че SEO компанията се заема изцяло с оптимизацията на проектите и всичко минава през детайлни отчети за извършената дейност. Освен това, собствениците на сайтове ще имат времето да се занимават с бизнеса си, вместо да губят време да оптимизират и да не постигат достатъчно добри резултати, ако нямат нужните познания в областта.

SEO поддръжка за съдържание. Много собственици на сайтове няма възможност да създават сами съдържание за сайтовете си. Именно заради това е създадена услугата SEO поддръжка за ново съдържание. Както е известно – уникалното съдържание на всеки сайт е една от най-важните основи на добрата оптимизация и високите резултати в търсачките. SEO поддръжката от този тип също трябва да се подбере с повишено внимание, поради факта, че съдържанието освен важно за SEO е есенцията за вашите потребители, а те трябва да са доволни от това, което четат.

SEO поддръжка за линкове. Много хора нямат уменията и възможността да добиват качествени линкове за собствените си сайтове. В такъв случай най-уместно е да се вземе SEO поддръжка за линк билдинг. Наличието на висококачествени линкове от авторитетни сайтове е още един основен елемент от качествената SEO стратегия. Важно е да се знае, че наборът от линкове трябва да бъде много внимателно направен, защото некачествените линкове много често вредят изключително много върху класирането на всеки един сайт.

Техническа SEO поддръжка. Поради сложността на повечето системи и техническото SEO повечето хора наемат компания, която да прави SEO поддръжка на чисто технически параметри на сайта – оптимизация на CMS-a, оформление на мета описания, мета данни, тайтъли, оптимизация на скорост и друго важни елементи от техническата SEO поддръжка.

SEO поддръжка от Optimystica
SEO поддръжка от Optimystica

SEO поддръжка от Optimystica

SEO компанията Optimystica предлага всеки вид SEO поддръжка за своите клиенти. Ние имаме над 8 години опит в сферата и над 100 доволни клиенти. Ако сте решили, че имате нужда от SEO поддръжка на вече направена SEO оптимизация – обадете ни се и ние ще анализираме вашия уеб сайт, след което ще ви поканим на среща за да уточним от каква точно SEO поддръжка ще имате нужда. Не оставайте сайтовете си без SEO поддръжка, защото по този начин вие губите вашите позиции в интернет, които ще бъдат заети от конкурентите ви. Ние, екипът от SEO специалисти на Optimуstica ще ви помогнем да постигнете още по-добри резултати , вече го направихме за още много други клиенти.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!