images (11)

С Google рекламата вие може да излизате преди първите органични резултати от търсенето в Google. При това – веднага! AdWords е най-директният начин да достигнете до целевата си аудитория – хората, които търсят вашите продукти.

А най-хубавото е, че заплащате само тогава, когато някой кликне на вашата реклама. Освен това можете да определите кога и на кого да се показват рекламите ви, като ги таргетирате по населено място, страна, език, като ограничите честотата и времето когато те се показват, а също така да зададете и дневния си бюджет.

Рекламата в Google се е доказала като един от най-ефективните рекламни канали и е особено подходяща когато продавате стоки и услуги, които клиентите ви търсят целенасочено. AdWords няма да се отрази съществено на продажбите ви, ако основният ви бизнес е да продавате офлайн бързооборотни потребителски стоки, които хората все още предпочитат да изберат в супермаркета. За всички други тя дава отлични резултати!

Ние ще се погрижим да създадем вашата успешна кампания, която да води на сайта ви само потенциални клиенти. Настройката на една AdWords кампания не е трудна и почти всеки може да я извърши сам. Въпреки това най-добре е да се консултирате със специалисти защото това може да ви спести много ненужни разходи. Например, ако имате автосервиз във Варна и рекламирате по думата „автосервиз“, голяма част вашия бюджет ще бъде прахосана заради посещения от хора, които дори не живеят във Варна. Затова трябва да ограничите показването на рекламата до определена територия или да използвате отрицателни ключови думи.

Рекламата в AdWords изисква познаването на специфични техники, чрез които да заплащате по-ниска цена за клик, а така ще привличате много повече посетители без да увеличавате рекламния си бюджет. И може би най-важното – вече ще знаете точно колко пари за реклама ви е струвала всяка осъществена продажба.

След като се убедите в ползата от първото място в Google благодарение на AdWords, вие ще осъзнаете още повече и нуждата от SEO оптимизация, при която сайтът ви да се класира на първите места, но вече няма да заплащате за всеки клик.

Ние можем да стартираме вашата реклама в Google още днес! Обадете ни се и започнете да продавате продуктите си онлайн веднага!

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!