SEO книга на български език

Ако търсите SEO книга на български език, значи сте попаднали на единственото правилното място. SEO оптимизацията е една от най-бързо развиващите се сфери в онлайн бизнеса. Едва ли вече има някой онлайн предприемач, който да не е чувал за Search Engine Optimization техники и услуги.

Както във всяка сфера така и в SEO трябва да се подходи сериозно, за да  се облагодетелствате с успех. Ако желаете да научите повече за SEO оптимизацията и сами да започнете да я правите, тогава е много важно да положите основите на вашите бъдещи познания по правилния начин.  Въпреки, че има безброй SEO блогове, онлайн наръчници и сайтове за оптимизация, най-добрият начин да навлезеш в „дълбоките води“ на SEO оптимизацията е да намериш добре написана и истински полезна книга. Днес, в света на дигиталните услуги, четенето на книга е малко овехтяло понятие, но крайният ефект е гарантиран и, най-важното –, по-лесно се усвояват новите неща, с които ще се запознаете.

След  опит от 2006-та година в областта и голям ентусиазъм ние, екип от SEO специалисти , издадохме  първата книга за SEO маркетинг от български автор, изцяло на български език.

На първо място в Google 2017”e последното обновено издание на нашата книга, която предлага 252 стъпки  как да оптимизирате правилно вашите сайтове и всичко това – изцяло на български език , поднесено по един изключително  лесен за разбиране начин, дори и за хора без познания в областта.

Нашата SEO книга ще ви запознае с всички нужни елементи от SEO маркетинга:

  • Анализ на състоянието – проучвате ключовите си думи, проверка на линковете към и от вашия сайт, състояние на неработещи линкове и т.н.
  • Домейн и хостинг – колко бързо работи вашия сайт, проверка дали домейнът има наказания или лоша репутация, избор на правилния хост план за вашия проект.
  • Код на сайта – всичко, което трябва да знаете за заглавията, описанията и самия код на вашия уеб сайт. Настройки на подзаглавия, метаданни и други елементи
  • Архитектура на сайта – структура на страниците, карта на сайта, вътрешни линкове, използване на котви и т.н.
  • Линк билдинг – проверка и стратегии за изграждане на подходящия вътрешен и външен линк билдинг.
  • Текстове и изображения – правилно оптимизиране на текста и изображенията в сайта ви така, че да ви носят най-голяма SEO тежест.
  • Социални мрежи – детайлни съвети как да използвате Facebook, Twitter,  Youtube и другите социални мрежи за да подобрите класирането на сайта си.
  • Още много ценни и важни съвети за Search Engine Optimization, които ще ви помогнат да напреднете в Google класирането.

Всички гореизброени детайли са само малка част от многото и различни съвети и уроци, които ще прочетете в нашата SEO книга. Не отлагайте и не губете време в търсене на различни източници за оптимизирането на сайт. Ние сме събрали всичко необходимо на едно място, на български език,  в хартиен вариант.

SEO книга на български език
5 (100%) 4 votes

Leave a Comment

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!

SEO оптимизацията за блогфалшиви новини