images (8)

Един от най-важните въпроси при организирането на рекламни и маркетингови активности е отчетността на постигнатите резултати. Колко посещения получава сайтът ви от Google, Facebook или от банерна реклама? Кои ключови думи генерират най-голям трафик към сайта ви?

Чрез уеб анализа можете да прецените колко успешен е един сайт. Благодарение на инструментите за анализ на трафика, можете да вземете по-правилни решения за управлението на рекламните бюджети, за промени в структурата, съдържанието или цялостната визия на уебсайта. Ще можете да подобрите и продажбите си като създадете няколко страници с различни реклами на един и същ продукт и след това анализирате коя от тях е била по-ефективна.

Един от най-добрите и утвърдени инструменти за уеб анализ е Google Analytics. Той предоставя подробни анализи на поведението на потребителите, които са изключително полезни при взимане на решения. За да следите какво реално се случва с вашия сайт, ние ще го регистрираме в Google Analytics и ще ви предоставяме задълбочена информация за броя посещения на сайта на дневна, месечна и годишна база. Ще знаете и колко време потребителят се е задържал на страницата и кои страници е посетил след това.

Екипът на Optimystica има богат опит в уеб анализите с Google Analytics, инструментите на MOZ, различни платени и безплатни услуги, използва специализиран софтуер и може да ви бъде от полза при извършването на детайлен анализ на състоянието на сайта!

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!