Защо ни е нужна една SEO книга ?

Защо да закупим SEO книга ? Както във всяка сфера така и в SEO трябва да се подходи сериозно, за да  се облагодетелствате с успех. Ако желаете да научите повече за SEO оптимизацията и сами да започнете да я правите, тогава е много важно да положите основите на вашите бъдещи познания по правилния начин.  Въпреки, че има безброй SEO блогове, онлайн наръчници и сайтове за оптимизация, най-добрият начин да навлезеш в „дълбоките води“ на SEO оптимизацията е да намериш добре написана и истински полезна SEO книга. Днес, в света на дигиталните услуги, четенето на книга е малко овехтяло понятие, но крайният ефект е гарантиран и, най-важното –, по-лесно се усвояват новите неща, с които ще се запознаете. На книжния пазар има най-различни SEO книги, които биха били полезни на заинтересованите. Повечето от тези SEO книги са директен превод от чуждестранни автори, като има и много SEO книги изцяло на английски език.

На първо място в Google 2021

Какво трябва да съдържа една SEO книга ?

Както преди всяка покупка, така и с избора на SEO книга е важно да се знаят някои изисквания, за да не си дадете парите на вятъра. Всяка добре написана SEO книга трябва да съдържа следните елементи:

Анализ на ключови думи. Няма добра SEO книга, която да не акцентира върху правилния подбор на ключовите думи. Компетентния анализ е първата важна стъпка в качествената SEO оптимизация и трябва да присъства в SEO книгата, която ще закупите.

Вътрешна SEO оптимизация. Един от основните дялове на модерното SEO. SEO книгата трябва задължително да запознава своите читатели с този дял на оптимизацията. Детайлната информация за вътрешните линкове, техническото SEO на всеки сайт, обработката на съдържанието на проектите са само част от on-page SEO, което трябва да присъства във всяка SEO книга.

Външна SEO оптимизация. Още един елемент от SEO, който задължително трябва да бъде застъпен във всяка SEO книга. Изграждането на качествена линк бинлдинг стратегия лежи в основата на доброто off-page SEO. Професионалната SEO книга задължително трябва да засегне и този елемент от оптимизацията.

Социални мрежи. Facebook, Twitter, Youtube са само част от най-използваните социални мрежи днес. От години SEO оптимизацията е пряко зависима от социалните мрежи и няма специалист в областта, който да не е съгласен с това твърдение. SEO книга от висок ранг задължително ще съдържа информация за оптимизацията на сайтовете в социалните мрежи.

SEO книга с възможно най-скорошно издание. SEO оптимизацията се променя постоянно. Няма как една SEO книга да е актуална повече от 2-3 години след издаването си. Когато избирате да закупите SEO книга, старайте се тя да бъде максимално нова като издание. Google променя алгоритъма си над 1600 пъти годишно, тенденциите в сферата се променят ежедневно и затова SEO книгата, която закупите трябва да е обновена и включваща последните тенденции в SEO оптимизирането.

SEO книга от авторитетен автор. Много SEO книги са просто събрана информация от различни източници, преведена (или не) от английски език. Старайте се, когато избирате вашата бъдеща SEO книга, тя да бъде от разпознаваем автор в SEO средите или екип от автори, които имат дългогодишен опит в сферата. SEO книга, написана от професионалисти и съдържаща авторски подход е много по-ценна от останалите варианти на пазара.

 

SEO книга от Optimystica

На първо място в Google 2021

На първо място в Google 2021

Екипът на Optimystica има дългогодишен опит в SEO маркетинга. 7-те години усърдна работа в сферата ни дадоха кураж да издаден първата SEO книга на български език, написана изцяло от български авторски екип.  SEO книга, която ще ви предложи всичко необходимо за да станете SEO експерт, дори и да не знаете нищо за SEO оптимизацията преди да я прочетете.

На първо място в Googlee последното, обновено издание на нашата SEO книга, която предлага 252 стъпки  как да оптимизирате правилно вашите сайтове и всичко това – изцяло на български език , поднесено по един изключително  лесен за разбиране начин, дори и за хора без познания в областта. В нашата SEO книга вложихме професионализъм, опит и желание да бъдем максимално полезни за бъдещите ни читатели. SEO книгата обхваща всички елементи на модерната SEO оптимизация. SEO книгата на Optimystica е подходяща както за напреднали специалисти в областта, така и за новобранците в света на оптимизацията.

Нашата SEO книга ще ви запознае с всички нужни елементи от SEO маркетинга. Постарали сме се за изложим абсолютно всички части на модерната SEO оптимизация и то по лесен и напълно разбираем език за всички наши читатели. SEO книгата ни е достъпна не само за хора, имащи опит в сферата, а и за такива, които за първи път ще се сблъскат с маркетинг терминологията на SEO оптимизацията.

SEO книгата на Optimystica ще ви запознае със следните елементи :

Анализ на ключовите думи. Правилният подбор на ключовите думи е отправна точка за всяка професионална SEO стратегия. Изключително важно е да бъдат избрани точните думи, които ще донесат най-много полза за дадения сайт или проект. С нашата SEO книга ще ви представи елементите на професионалния анализ на ключови думи.

On-page SEO. Както вече споменахме, вътрешната SEO оптимизация е изключително важен елемент от цялостната стратегия и трябва да присъства във всяка SEO книга. SEO книгата на Optimystica предлага детайлна информация за модерното On-page SEO, с последните тенденции в областта:

  • Анализ на състоянието. SEO книгата ни ще ви запознае с начина как да правите самостоятелно професионален SEO одит. SEO книгата на Optimystica акцентира върху всички фактори, които днес влияят върху класирането в Google – технически, линкове, съдържание, структура на страниците и т.н.
  • Техническо SEO. Няма качествена SEO оптимизация без качествен анализ и спазване на изискванията на Google за чисто технически елементи на всеки сайт. Например знаете ли, че скоростта на сайта е ключова за доброто класиране в SERP ? А знаете ли, че съдържанието на flash в сайта пречи сериозно на SEO friendly облика и цялостната оптимизация ? SEO книгата ни ще ви представи всички нужни промени, които ще поставят началото на добрата бъдеща оптимизация за вашия уеб сайт.
  • Съдържание. Google винаги са казвали: „създавайте съдържание за потребителите, не за търсачките“. Уникалното съдържание, което е оптимизирано за потребители и търсачки е в основата на високите резултати. Няма сайт, който да се класира добре и да не предлага ново съдържание в днешното SEO книгaта ни ще ви запознае с тънкостите на SEO оптимизираното съдържание.
  • Структура и архитектура на сайта. Всеки уеб сайт трябва да бъде добре структуриран, да има качествени вътрешни линкове, мета описания, заглавия, снимки и т.н. Всички тези важни елементи от вътрешната оптимизация са детайлно засегнати в нашата SEO книга.

Off-page SEO. Следващия голям раздел на оптимизацията, който детайлно е представен в SEO книгата ни е Външната оптимизация. Off-page SEO елементите, засегнати в нашата SEO книга са:

  • Линк билдинг. Много SEO специалисти смятат, че линк билдингът е една от трите най-важни части на модерната оптимизация (заедно със съдържанието и техническото SEO). Безспорен факт е, че наличието на качествени линкове от авторитетни сайтове повишава неимоверно класирането на всеки онлайн проект. В SEO книгата ни ще се научите да анализирате конкурентите си и да създавате собствени линк билдинг стратегии,
  • Социални мрежи. Както всяка професионална SEO книга, така и тази на Optimystica засяга детайлно маркетингът в социалните мрежи. Днес, когато светът се ръководи от социалните мрежи, няма как SEO оптимизацията да не е свързана със социалните сигнали и изцяло социалните мрежи. SEO книгата ни предлага детайлна информация за създаването и на видео канал в Youtube, както и още други важни и полезни съвети за вашите бъдещи проекти.

Всички гореизброени детайли са само малка част от многото и различни съвети и уроци, които ще прочетете в нашата SEO книга. Екипът на Optimystica е вложил много усилия за да направи тази SEO книга първата SEO книга, изцяло написана на български език.  Не отлагайте и не губете време в търсене на различни източници за оптимизирането на сайт. Ние сме събрали всичко необходимо на едно място, на български език,  в хартиен вариант. Поръчайте нашата SEO книга днес и постигнете желаните резултати в Google утре!

За поръчка:

*Цената на книгата с отстъпка е 21 лв. (Корична цена 24 лв.)
*Цената на доставката е 5 лв. с ДДС до всяка точка на страната.
*Ако желате да закупите книгата с фактура, свържете се с нас на телефон 0884 725 333 и да ни изпратите запитване чрез формата за контакт с Optimystica

 

 

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!