Въпроси и отговори за SEO оптимизацията

Използвах услугите на фирма за SEO оптимизация, но не съм доволен. С какво вие сте по-добри от тях?

С нас вие имате пълен контрол над това каква работа се извършва за вашия сайт. Ние изготвяме подробен SEO одит на вашия сайт по 252 фактора и ви предоставяме цялостна SEO стратегия. В нея ясно е описана всяка стъпка, по която трябва да се работи за постигане на по-високи резултати – подробен линкбилдинг план, указания към вашите програмисти за промяна в CMS системата, преструктуриране на сайта, подбор на ключови думи според трафика и класирането на конкурентите ви, указания за създаване на ново съдържание и популяризирането му чрез социалните канали. Освен това ще обучим и вашите служители как да оптимизирате сайта – за какво да внимават и върху какво да акцентират. Така дори и след края на нашата работа това ноу-хау ще остане във вашата организация и вие ще се ползвате от него.

4.1/5 - (12 votes)
Какво е SEO оптимизация и как може да помогне на бизнеса ми?

SEO оптимизацията е процес, при който се правят промени по сайта по такъв начин, че той да се “хареса” на търсещите машини като Google, за да излиза на първите места по ключовите думи, по които очакваме да ни търсят нашите потенциални клиенти. За целта се правят корекции в съдържанието, мета данните, анализират се ключовите думи и се добавят нови, при необходимост се променя цялостната архитектура на сайта, правят се връзките между отделните страници и се публикува ново съдържание. Да излизате на първите места в резултатите на Google означава повече хора, които се интересуват от това, което предлагате да научат за вас и да влязат във вашия сайт. Това предполага и повече продажби и по-високи печалби.

5/5 - (4 votes)
Имам малка фирма, има ли смисъл да оптимизирам сайта си?

Именно малките фирми могат да победят големите чрез SEO оптимизация! В интернет няма нужда да се правят инвестиции в нови обекти и телевизионна реклама. Достатъчно е да се определят точните думи, по които ще ви намират клиентите и да излезете на първо място в Google – нещо, за което ще ви помогнем ние.

5/5 - (4 votes)
Не мога ли да оптимизирам сайта си сам? Защо да използвам SEO фирма?

Разбира се, можете да оптимизирате сайта си и сами, но ако не познавате добре принципите и последните тенденции в този бранш е по-добре да се доверите на опитни SEO специалисти. По всяка вероятност можете да изкачите Еверест и сами, но ако нямате опит е по-добре да си вземете водач.

5/5 - (3 votes)
Колко време е необходимо за оптимизирането на уеб сайта?

Това зависи изцяло от конкурентността на ключовите думи, по които искате да се класирате, от моментното състояние на сайта, неговата големина и много други фактори, които ние можем да анализираме за вас. Първите резултати могат да се видят още след 2-3 месеца, но за трайно позициониране в челните резултати можем да говорим в края на първата година. Във всеки случай е добре да имате предвид, че е много вероятно фирмите, които предлагат по-бързи резултати от SEO оптимизацията да използват техники, които работят в краткосрочен план, но в дългосрочен план почти сигурно водят до наказание от Google и дори до пълно изключване на сайта от резултатите.

5/5 - (3 votes)
Защо оптимизация за Google? – Вашата SEOоптимизация само за Google ли е?

Когато говорим за SEO оптимизация говорим най-вече за оптимизация за Google. Това е така, защото Google е най-използваната търсеща машина, както в България, така и в по-голямата част от света (с изключение на страни като Русия, Китай, Япония и Хонг Конг). В България, Google се използва средно в около 8-9 от 10 търсения.

3.7/5 - (7 votes)
Какви техники за оптимизация използвате?

Optimystica използва само WhiteHat техники (такива, които са „позволени“ от търсещите машини). Използването на BlackHat техники като изкуственото създаване на прекалено много входящи връзки или връзки от рискови сайтове, може и да доведе до краткосрочни резултати, но винаги води до наказание от Google – показване на сайта на много по-задни позиции или дори изключването му от резултатите.

5/5 - (3 votes)
Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!