Присъедини се към екипа на OPTIMYSTICA!

Ние искаме екипа на Optimystica да става все по-голям и все по-добър. Затова винаги търсим най-талантливите попълнения в следните четири области:

  • New Business Developer – това са хората, които намират компании, искащи да бъдат на първо място в Google. Ние им помагаме да подобрят значително представянето си в интернет и да печелят повече чрез него.
  • SEO оптимизатор – нашите оптимизатори анализират състоянието на клиентите ни по най-пълния SEO чеклист и създават цялостна стратегия за решаване на проблемите им и въвеждат добри практики, с които да излязат на челни позиции в Google.
  • Копирайтър – нашите копирайтъри създават оригинално, тематично и интересно съдържание за клиентите ни, съобразено с установени SEO правила.
  • Акаунт – ролята на акаунта е да се увери, че клиентите ни са презадоволени и всички от екипа ни работят хармонично и ползотворно за тях.

Ако се смяташ за изключителен new business developer, копирайтър, SEO оптимизатор или акаунт, то очакваме твоето CV на e-mail: hr@optimystica.com

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!