Присъедини се към екипа на OPTIMYSTICA!

Optimystica кариери

Колко пъти сте се отказвали да кандидатствате за работа защото в обявата пише, че се очаква да имате 2 или 3 години стаж на тази позиция? Колко пъти са Ви отказвали, защото е избран кандидат с повече стаж и повече опит? Колко пъти сте си мислили, че сте в омагьосан кръг – не ви взимат на работа защото нямате стаж, а нямате стаж защото не ви взимат на работа!?!

Знаем колко трудно може да Ви бъде и затова сме готови да разпознаем Вашия потенциал и да го развиваме.

Ние искаме екипа на Optimystica да става все по-голям и все по-добър. Затова винаги търсим най-талантливите попълнения за работа или за стаж на следните четири позиции:

  • Специалист продажби – Това са хората, които влизат в контакт с компании, които искат да бъдат на първо място в Google, и ги спечелват за наши клиенти.
  • SEO оптимизатор – Нашите оптимизатори анализират състоянието на сайтовете на клиентите ни по най-пълния SEO чек лист. След това те създават цялостна стратегия за извеждане на сайтовете на челни позиции в Google. И накрая изпълняват тази стратегия.
  • Копирайтър – Копирайтърите ни създават оригинално, тематично и интересно съдържание за клиентите ни, съобразено с установени SEO правила.
  • Проджект мениджър – Проджект мениджърът, се запознава с потребностите на клиента, възлага задачи на екипите, които изпълняват нашите услуги, координира работния процес и накрая представя свършената от нас работа пред клиента.

Ако смяташ, че имаш потенциал да станеш успешен специалист продажби, копирайтър, SEO оптимизатор или проджект мениджър, изпрати ни своето CV на e-mail: hr@optimystica.com

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!