Най-добрите форум платформи

Изграждането на форум към вашия уеб сайт в някои случай е задължително условие за добра SEO оптимизация. Съществуват най-различни CMS за форуми, като в следващите редове ще ви представим най-известните и доказани във времето платформи.

 phpBB. phpBB е един от най-старите и популярни форум софтуери. Платформата е напълно безплатна, има постоянни ъпдейти и голяма общност, която постоянно предлага различни адони и къстъмизации за CMS-a.

SMF. Simple Machines Forums е още едно невероятно добро безплатно решение за вашия бъдещ форум. Системата предлага богат избор от функции, нужни за едно съвременно форум общество, конфигурира се сравнително лесно и е много използвана в световен мащаб.

Invision Power Board. IPB е професионална, платена система за форум. Тя е една от най-използваните платени CMS-и, доказвайки се през годините като решение, заслужаващо инвестицията си. Системата постоянно се обновява и модернизира, като цената на пакета започва от 180$ за базов вариант. Освен стандартните форум функции, IPB предлага срещу допълнително заплащане различни модули (новини, видео, дори цялостно решение за уеб сайт + форум).

vBulletin. Безспорно лидерът в платените форумни CMS-и е vBulletin. Системата предлага наистина много функционалности, но както при IPB всичко допълнително се заплаща. Началната цена на лиценз за vBulletin започва от 195 долара.

bbPress. Накрая представяме и специално създадения за WordPress форумен CMS bbPress. Както знаем WP е най-използваната система за изграждане на уеб сайтове, затова bbPress улеснява много потребителите, решили да добавят форум към сайта си. Платформата е безплатна, върви с преводи на всякакъв език и е лесна за употреба.

5/5 - (2 votes)

Leave a Comment

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!

Фирмен блогGoogle история