SEO София
SEO София

Какво е SEO София ?

Столицата на България е средище на много и различни бизнеси. Изключение не прави и SEO оптимизацията. Повечето компании, които се занимават с онлайн маркетинг и дигитални услуги в SEO сферата са базирани в София. SEO София е понятие, с което обозначаваме всичко свързано със SEO оптимизацията в нашата столица. В следващите редове ще ви запознаем с най-важните елементи, които трябва да знаете за SEO София, ако решите да търсите подходяща компания за оптимизация на сайтовете си.

Компании в SEO София
Компаниите в SEO София

Компаниите в SEO София

Броят на компаниите, които са в SEO София расте постоянно. Реномираните компании които предлагат професионални маркетинг услуги в SEO София обаче не са много. Най-големите имена в бранша са базирани в SEO София и работят над 8-10 години в сферата. През годините, когато SEO услугите все още „прохождаха“ на пазара в България, компаниите, които предлагаха подобен тип маркетинг се брояха на пръстите на едната ръка. Една от тези компании е Optimystica. Ние сме част от SEO София вече 8 години и имаме реализирани стотици успешни SEO стратегии за нашите клиенти.  Днес, когато SEO вече е основен фактор за добрите резултати в онлайн бизнеса, има много нови SEO специалисти в SEO София, които предлагат своите услуги.

Цена в SEO София
Цени в SEO София

Колко се плаща за услугите в  SEO София

 

Всички знаем, че SEO оптимизацията може да се извършва от разстояние. Въпреки това, професионалните компании, които имат за цел да са прозрачни и да предоставят качествени услуги, държат да се срещат лично с клиентите поне веднъж месечно. Това важи в пълна степен за много от фирмите в SEO София. Повечето клиенти извън региона на SEO София могат да се възползват от услугите, но е препоръчително да идват на среща със акаунт мениджъра на техните проекти и да се запознават отблизо с изпълнението на SEO стратегията. Това е един важен елемент от работата на всяка фирма, независимо дали е от SEO София или друг регион в страната.

Ние, екипът на Optimystica, направихме собствено проучване, с което решихме да ви запознаем със средната цена на SEO услугите в SEO София. Ето ги и тях:

  • Пълно изпълнение на SEO стратегия, с месечен абонамент – 900 лв. Толкова средно ще се наложи да платите, ако решите да наемете услугите на компания от SEO София, която да оптимизира вашите уеб сайтове. Разбира се, че тази цена е усреднена, но като цяло повечето компании оценяват работата си на тази сума.
  • Средна цена за SEO одит в SEO София – 450 лв. Ако решите просто да поръчате детайлен анализ, тогава ще трябва заплатите горепосочената сума.
  • Средна цена за SEO обучение в SEO София – 300 лв / месечно. Въпреки, че не много компании предлагат индивидуално SEO обучение, вие ще може да се възползвате от този тип услуга за около триста лева месечно.
  • Линк билдинг в SEO София – 400 лв / месечно. Толкова ще трябва да отделите, ако решите да използвате само професионален линк билдинг.
  • Анализ на ключови думи в SEO София – 400 лв. Друг важен елемент, без които няма добри резултати е именно анализът на ключовите думи.
  • Наш съвет, преди да изберете услугите на екип от SEO София, е да разгледате добре водещите компании и дори да се срещнете с представител на някои от тях По този начин ще може да изберете правилния вариант за вас. Не винаги избирайте евтините предложения в SEO София, защото много често услугите, които са на съмнително ниски цени, не допринасят с нищо за добри резултати, а просто ви взимат парите , както и нанасят вреди на вашия уеб сайт.
Optimystica SEO София
Optiystica - част от SEO София

Optimystica – част от SEO София

Ние, екипът на Optimystica, може с гордост да се похвалим, че сме част от SEO София вече 8-ма година, както написахме по-горе. Optimystica е една от най-старите и реномирани SEO компании в SEO София. Ние сме реализирали стотици успешни проекти и имаме над 100 доволни клиенти, част от които са извън региона на SEO София. Ние, като големи професионалисти, държим да се срещаме с нашите клиенти. Индивидуалният подход е много важен и ние се стремим да изграждаме отделни SEO стратегии за всеки клиент. Независимо дали сте от SEO София или извън столицата, Optimystica ще ви предложи модерен и най-важното – успешен модел за работа. Позвънете ни и ние ще ви поканим при нас на разговор, за да може заедно да изберем точната SEO стратегия за вашите сайтове.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!