Предложение за изработка на онлайн магазин

Optimystica е компания, помагаща на своите клиенти значително да увеличат продажбите си чрез интернет.

Заедно ще разработим индивидуална стратегия спрямо Вашия бизнес, продуктовата гама, конкуренцията, целева аудитория и желаните резултати, за да ви превърнем в лидер и в най-влиятелната компания в интернет във вашия бранш.

Успешно сме реализирали редица кампании за нашите клиенти, попадащи както в малкия, така и в средния и голям бизнес в България. Имаме опит в развитието на кампании на чужди пазари, както и в различни браншове от мото стикери до коли под наем, от климатици до градинска техника, от финансови услуги до бързо хранене.

subway

„Рекламата в интернет ни донесе много нови клиенти и партньори. Помогна ни и да станем лидер на пазара за бързо хранене в България. Благодарение на нашите интернет маркетинг консултанти ние винаги сме крачка пред конкурентите си.“

Иван Тодоров,
Subway България

Нашите специалисти извършиха проучване на вашия бранш в световен мащаб, въз основа на което изготвиха онлайн стратегия включваща:

Изработка на онлайн магазин

Онлайн магазините на наши клиенти имат средно над 9 пъти повече посещения в сравнение с посещенията на сайтовете им преди да имат онлайн магазин.

Най-популярният CMS (Content Management System) за изграждане на онлайн магазини в световен мащаб е WordPress. Чрез системата лесно и бързо публикувате нова информация под формата на статия, продукт или друга. Също така разполага с най-много предимства пред останалите, предлагаща изключителни възможности за персонализиране и оптимизация на Вашия онлайн магазин, за да може да излиза на първо място в Google.

Ще разпологате с възможност за поръчка като гост или след създаване на профил, чек аут на една страница, възможност за менажиране на поръчките през административния панел и всички останали съвременни възможности на онлайн магазин.

Имаме голям опит и виждаме, че системата работи за нашите клиенти – ще работи и за вас!

Дизайнът е носител на Вашата корпоративна идентичност, изразител на корпоративната Ви култура и начин на комуникация с целевите Ви аудитории. Той трябва да е интуитивен за потребителите и лесен за навигация.

Ние ще изградим уникална за Вашия онлайн магазин визия използвайки готова тема, като подредим елементите по подходящия начин и изберем точната цветова гама, която да отразява идентичността на организацията Ви. Нямате нужда от услугите на дизайнер, което ще ускъпи проекта значително (над 2000лв.). Предлаганите възможности за къстамизиция са неограничени.

Модерните дизайни, какъвто ще получите и Вие, са приспособими (responsive), към всички видове мобилни устройства. След средата на 2019г. търсенията през мобилни устройства са над 64% от всички търсения в мрежата.

Ще публикуваме съдържанието на до 20 страници, като за повече можем да ви дадем индивидуално предложение.

Дизайн

Search Console

Search Console е инструмент на Google, който служи за получаване на информация за състоянието на онлайн магазина, броят показвания му в безплатните резултати (SERP), средната позиция на показванията и други.

Много важна опция при публикуването на нов продукт в онлайн магазинa е информирането на Google за неговото съществуване. Това се прави с цел мигновенната индексация на продукта от Google, а не след 10-15 дни. Процентното съотношение на показванията към кликовете (Click through rate) е показателят, който ни дава представа дали Meta данните, заложени в онлайн магазина реално привличат посетители или трябва да бъдат променени.

Вашите клиенти са във Facebook!

Facebook е най-популярната социална мрежа в България с над 2 100 000 регистрирани потребителя и с над 2 500 000 000 потребителя в световен мащаб. Това са ваши потенциални клиенти, до които може да достигнете. Възможностите за присъствие в социалната мрежа са различни, но редовната поддръжка на профила ви е един от най-важните фактори.

Линковете от Facebook са много важни, защото Google разбира колко интересен е вашият онлайн магазин за потребителите по харесванията, споделянията и коментарите в социалните мрежи.

Ще интегрираме Facebook във вашия онлайн магазин с бутони Like, Share, както и Likebox. По този начин ще увеличим посещенията на онлайн магазин ви, вие и посетителите ще можете лесно и бързо да споделят всяка една страница от сайта.

Ще ви консултираме в процеса на организиране и планиране на рекламни кампании, настройки, следене на резултатите и възможности за бъдещо развитие.

YouTube е видео каналът с най-голямо и световно значение. Интегрирането на видеа от YouTube в онлайн магазина е от ключово значение за прехвърлянето на потребителите от един наш канал в друг и създаването на доверие в потребителя.

Социални медии

Блог

Привличайте повече потребители и ги задържайте в онлайн магазина си.

Чрез публикуването на интересна и полезна информация за потребителите в блог секцията на онлайн магазина ние ги задържаме на сайта, създаваме доверие и положителен имидж. Средната продължителност на задържане на потребителите е ключов фактор за Google и позиционирането на онлайн магазина.

Препоръчваме публикуването на поне една нова страница в блога всяка седмица. Дори и да не купуват нашите потребители ще влизат в онлайн магазина, защото ще знаят, че ще открият полезна информация. По този начин ще изградим социална група от лоялни наши „фенове“.

В случай, че се налага промяна на URL адресите ще запазим съществуващите класирания на сайта с Redirect301 от старите към новите URL адреси. По този начин ще прехвърлим цялата история натрупана от Google през времето към новия онлайн магазин, като ще подобрим алгоритъма на образуване на URL адресите.

Много голяма част от програмистите забравят или не знаят, че трябва да се направят Redirect301 и ефектът е онлайн магазинът да загуби 80% от своя трафик при смяната с новата система и дизайн.

Нашите специалисти ще подсигурят всички налични страници да бъдат насочени към съответстващите нови страници.

Позиции в Google

Technical SEO

Ние знаем кои са най-подходящите SEO инструменти за вашия онлайн магазин. Ще ги инсталираме, настройм, ще ви обучим как да ги използвате и кои настройки да не сменяте. Google въведе своите предпочитания за мобилните верисии на онлайн магазините, които ние ще ви внедрим, но имайте предвид, че те постоянно се променят.

Ще получите технически SEO изряден сайт, което е от огромно начение за потребителите и класирането на онлайн магазина. Ежедневно се сблъскваме със ситуация на технически неоптимизирани онлайн магазини, което вреди и искаме да ви предпазим от нея. Няма да е нужно да губите време и пари за нещо, което знаем и ще ви дадем.

64% от световния интернет трафик е през мобилни устройства и това е причина за ъпдейта на Google “mobile first”, за който е по-важно как онлайн магазинът ни се зарежда на мобилно устройство, отколкото на декстоп.

При зареждането на онлайн магазина на мобилни устройства на всяка секунда забавяне отпадат по 20% от потребителите, като третата секунда е от изключително значение за задържането на посетителите. Скоростта на онлайн магазина е от огромно значение за позиционирането му в Google, както и за цялостното потребителско изживяване.

Част от инструментите, които ползваме са правилно компресиране на онлайн магазина, различни нива на кеширане, оптимизиране на изображенията, минифициране на скриптове, CDN поддръжка и още над 250 фактора.

Важно е да се отбележи, че за постигане на максимална скорост на работа на онлайн магазина от изключително важно значение е правилният избор и конфигурация на хостинг услуга.

Скорост на сайта

GDPR

Ще съобразим вашия онлайн магазин с нови правила за защита на личните данни, така нашумялото GDPR. Знаем от какво огромно значение е защитата на личните данни, какви могат да бъдат глобите за вас и затова сме се погрижили да получите сайт в пълна техническа изрядност.

Newsletter е един от много често използваните канали за повишаване на продажбите и популяризирането на нови продукти и промоции, което също е свързано със съхранение на лични данни. Предвидили сме възможностти за лесно изпращане на имейл за повторно абониране на всички потребители и генериране на неговото съдържание.

Още*

*не са включени в цената

Публикуване на информация на над 20 страници: В зависимост от броя продукти и информацията, която трябва да бъде качена в онлайн магазина, ще получите допълнително ценово предложение.

Разплащателни методи: Освен с PayPal вашите клиенти ще имат възможността да заплащат диркетно с техните карти през сайта или през други системи.

Разсрочено плащане: За по-скъпи стоки задължително трябва да има опция за лизингово плащане.

Live chat: Много силен инструмент за увеличаване на запитванията през платформата и намаляване на телефонните обаждания.

Промоции: Възможност за организиране на различни по вид крос-промоции – 2+1 подарък, 3+1 с процент отстъпка и други.

Промоции на чек аут: След закупуването на даден продукт да има възможност при завършване на поръчката да му се показва свързан продукт с дадена отстъпка.

Членски карти: Определят се три нива на отстъпки  и след достигането на даден оборот, всеки клиент може да получи членска карта с един от трите процента на отстъпка.

Различни цени за различни групи потребители: Ако имате дистрибутори и крайни клиенти или различни териториални пазари, със сигурност имате нужда от тази модификация.

Нюзлетър: Поддръжка на различни групи потребители, поддръжка на различни дизайни, различни експорти от базата данни с поръчки (стойност, време, град, продукт, категория и други).

Езикови версии: Ако искате да ви намират чужденци, живеещи в България или да продавате в чужбина задължително трябва да имате съответната езикова версия.

Импорт на информация: Автоматичното качване на различни видове информация в онлайн магазина чрез xml или друг вид таблични файлове.

Експорт на информация: Автоматично изпращане на информация към други сайтове – Emag.bg, pazaruvai.bg и други маркетплейси.

Връзка със складова система: Автоматично синхронизиране на информацията между складова система и онлайн магазина.

Импортиране на куриерски модул: В зависимост от използваните от вас куриери и функциите, които искате да бъдат внедрени, можем да ви дадем ценово предложение след изготвянето на индивидуално задание.

 Експертни длъжности участващи в проекта:

 Онлайн марктетинг консултант

 • Отговорник проект
 • SEO експерт
 • Програмист
 • Дизайнер

Пакетна цена: 1600 лв. (в цената е включена една езикова версия). Цената е без ДДС. Предложението ни е валидно до една седмица от изпращането.

Свържи се с нас сега!

Част от реализираните от нас проекти:

Допълнителна информация
Изработка на онлайн магазин
Изработка на онлайн магазин

ЕЛЕКТРОННАТА ТЪРГОВИЯ И ИЗРАБОТКАТА НА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Електронната търговия генерира повече печалби с всяка изминала година. В някои отрасли онлайн магазините постигат в пъти повече приходи от физическите обекти. Тази тенденция отдавна е в този прираст и все повече хора решават да инвестират в изработка на онлайн магазин. Интернет дава възможност на всеки човек безпроблемно да пазарува онлайн, като положителни страни са много, както за клиентите, така и за собствениците на онлайн магазините. Почти не останаха търговци с физически обекти, които да не са платили за изработка на онлайн магазин, чрез който да увеличат продажбите, да популяризират компанията си и да бъдат част от електронната търговия. Както при всяка инвестиция, така и при изработката на онлайн магазин трябва внимателно да се спазят някои правила за качество защото в противен случай вашият онлайн магазин няма да бъде достатъчно конкурентно способен и ще търпите нереализирани ползи, а може и да загубите клиенти. В следващите редове ще ви представим най-важните елементи на професионалната изработка на онлайн магазин, с които трябва да се съобразите, когато поставяте изисквания на IT компания, създаваща вашия бъдещ сайт.

Безплатна или платена изработка на онлайн магазин
Безплатна или платена изработка на онлайн магазин

БЕЗПЛАТНА ИЗРАБОТКА НА ОНЛАЙН МАГАЗИН ИЛИ ПЛАТЕНИ УСЛУГИ ?

Много хора решават да спестят от изработка на онлайн магазин и предпочитат сами да се заемат с този сложен процес. Има много абонаментни услуги за готова изработка на онлайн магазин, където се плаща месечна такса и вие просто използвате готов продукт. Първоначално този способ изглежда удобен и лесен, но след време ще видите, че ограниченията в абонаментните системи ще ви пречат на свободната работа и желанието да промените функционалностите или дизайна по ваше желание. В този случай ще трябва да заплатите къстъмизацията, което реално ще направите и ако се възползвате от платени услуги за цялостна изработка на онлайн магазин. Разбира се има и безплатни платформи, с които може да направите безплатна изработка на онлайн магазин, но ви трябват доста умения в областта и едва ли ще губите време да се учите в такова начинание, вместо да оставите това в ръцете на професионалистите. Безплатните софтуери са добро решение, но само ако те се прилагат от опитни програмисти, които да могат да къстъмизират даденатата платформа по желанието на клиента. Предимството на платената изработка на онлайн магазин е, че вие получавате поддръжка, както и имате свобода да променяте или добавяте функционалности в своя магазин, в срока на вашия договор. Оставяте професионалистите да се грижат за онлайн магазина ви в технически план, докато вие се концентрирате в продажбите, продуктовата гама и останалите чисто търговски задачи.

 

Чести грешки при изработката на онлайн магазин
Чести грешки при изработката на онлайн магазин

ЧЕСТИ ГРЕШКИ ПРИ ИЗРАБОТКАТА НА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Независимо дали сами изграждате магазина си или сте се доверили на IT компания, винаги има допускани грешки, които повлияват отрицателно на вашия сайт. Ето и най-често допусканите грешки в една изработка на онлайн магазин :

 • Сложен процес на поръчка. Много е важно клиентите да нямат затруднения, когато решат да поръчат. Много онлайн магазини имат усложнен процес на поръчка, който се състой от няколко страници, много информация и разни кодове за верификация. Всичко това може да бъде избегнато, а ако не е, тогава процентът на незавършени поръчки рязко ще ви се увеличи.
 • Недостъпна страница за контакти. Ако сте нов бранд в онлайн търговията, клиентите винаги ще гледат с недоверие на вас, докато не се докажете. През това време ще трябва да направите много неща за да спечелите доверието им. Една от най-важните стъпки в тази насока е ясна написана и видима контактна страница. Ако нямате такава, това ще накара голяма част от потребителите да не ви вземат на сериозно и просто да напуснат онлайн магазина ви.
 • Бавен сайт. Основна част на всяка изработка на онлайн магазин е наличието на бърз хостинг и дизайн, който да предполага лесно и бързо боравене с магазина ви. Ако вашият онлайн магазин се бави, тогава ще търпите много загуби, защото 50% от посетителите ви няма изобщо да го разгледат. Днес, в света на бързия интернет , всеки харесва бързите сайтове, защото не губи време в тях. Не допускайте грешката да имате бавен онлайн магазин!
 • Некачествено описание на продуктовата гама. Всички продукти трябва да имат изключително добре написано, по възможност уникално описание. В противен случай потребителите няма да ви се доверят и голяма част от тях няма да закупят стоките ви.
 • Печатни и/или правописни грешки. Ако искате да изглеждате професионалисти в очите на клиентите ви не допускайте грешки в сайта си (описания на продукти, услуги и др).
Изработка на онлайн магазин от Optimystica
Изработка на онлайн магазин от Optimystica

ИЗРАБОТКА НА ОНЛАЙН МАГАЗИН ОТ OPTIMYSTICA

Изработката на онлайн магазин изисква своите правила, които са изключително важни за крайната цел – повече клиенти и повече продажби. Всеки бизнесмен, инвестиращ в изработка на онлайн магазин очаква този сайт да му донесе повече печалби и да подобри присъствието на бранда му в онлайн средата. Optimystica има опит в изработктаа на онлайн магазин вече над 7 години. Ние сме се специализирали в цялостна услуга, която включва дизайн, къстъмизация според клиентските виждания и нужди, както и пълна SEO техническа основа за вашия онлайн магазин.

В следващите редове ще ви представим най-важните елементи от професионалната изработка на онлайн магазин на Optimystica:

 • User friendly дизайн. В процеса на изработка на онлайн магазин винаги изкача този важен въпрос. Визията на всеки онлайн магазин винаги е важна за клиентите и тя понякога изиграва ключова роля в решението да се закупи даден продукт от вашия, а не конкурентен сайт. Много хора не знаят какъв трябва да бъде дизайнът при изработката на онлайн магазин. Много често готовите дизайни и темплейти не са оптималният вариант за даден онлайн магазин и затова Optimystica предлага персонални решения за всеки отделен клиент, които ще отговарят на нуждите и изискванията на всеки онлайн магазин. Модерният дизайн е наша слабост, затова винаги ще прилагаме най-новите стандарти в изработката на онлайн магазин, в частност дизайн и функционалност. Всичките ни онлайн магазини са с висока user friendly изработка, която допринася за по-високия процент на завършване на поръчките.
 • Избор на хостинг услуга. Бързината на онлайн магазините е от изключителна важност. Лесната и безпроблемна работа на клиентите във вашия онлайн магазин е една от основните цели на всеки сайт, особено в мобилен изглед. От Optimystica ще ви предложим най-добрия вариант за хостинг услуга и доставчик, ако вие нямате понятие за този аспект от изработката на онлайн магазина.
 • Mobile friendly онлайн магазин. През 2015 година търсенията през мобилни устройства надмина тези от настолните компютри. Повечето хора вече поръчват през телефоните или таблетите си. Този факт е красноречив за важността от user & mobile friendly мобилна версия на сайта ви. Ние ще създаден персонална мобилна версия за вас, която да отговаря на последните изисквания в професионалната изработка на онлайн магазини.
 • SEO оптимизирана изработка на онлайн магазин. Optimystica има дългогодишен опит в SEO оптимизацията, който прилага и в изработката на онлайн магазините на своите клиенти. Едва ли друга сфера, различна от електронната търговия, която да се нуждае повече от SEO оптимизация. Битката в търговията онлайн е жестока и качествената SEO оптимизация на всеки онлайн магазин е изключително важна за неговото класиране в търсачките. Повече посетители, повече възможни продажби. Екипът на Optimystica имплементира последните технически SEO елементи в изработката на онлайн магазините си, като подхожда и индивидуално при всеки клиент, за да се постигне максимален резултат в крайния варианта на вашия сайт. Освен чисто техническото (onpage) SEO, ние ще ви предложим и допълнителна опция за външна оптимизация и поддържане на съдържание в сайта и социалните мрежи. Така вие ще се грижите за бизнеса си, а ние за вашия сайт и заедно ще се стремим да печелите повече и повече от електронния си магазин.
 • Внедряване на различни разплащателни системи. Optimystica предлага имплементиране на различни системи за плащане според вашите нужди и изисквания. Най-разпространените плащания при изработката на онлайн магазин са EasyPay, PayPal, Epay.bg, както картовото плащане и наложен платеж. Наличието на множество начини за плащане дава сигурност и свобода на клиентите.
 • Social friendly онлайн магазин. Едва ли има търговец, който вече не знае силата на социалните мрежи. Много е важно във всяка професионална изработка на онлайн магазин да има социални бутони и възможност за споделяне, така че да е лесна и приятна за вашите посетители. Optimystica изгражда всеки свой онлайн магазин с изключително Social friendly дизайн, който увеличава в пъти споделянето на ваши продукти и статии от сайта. Изследвано е, че ако даден продукт е споделен в социалните мрежи, освен, че се класира доста по-добре в SERP, възможността да бъде продаден се увеличава многократно.
 • Система за рекламации. По закон всеки онлайн магазин ще трябва да има политика за рекламациите. Optimystica има разработена система за рекламации, която ще ви улесни работата и ще ви предпази от наказания , в случай , че вашия онлайн магазин не разполага с ясно изразени правила за връщане на стоки.
 • Улеснена поръчка. Едно от най-важните неща във всяка изработка на онлайн магазин е бързата и лесна поръчка. Доказано е, че един от трима потребители се отказва от поръчката си, ако тя е бавна и изискваща много муден процес на завършване. Ние знаем това и ще направим вашия процес на поръчка в максимално лесен и същевременно детайлен, така че клиентите ви да оставят достатъчно информация, но и да не се бавят в поръчката си.

Професионалната изработка на онлайн магазин от Optimysticа гарантира пълна удовлетвореност на своите клиенти. Ние винаги подхождаме индивидуално към различните нужди и желания на клиентите ни, като изграждаме онлайн магазини с модерен дизайн, user & mobile friendly структура, SEO оптимизирани и с имплементирани всички важни елементи в качествената изработка на онлайн магазин. Позвънете ни и ние ще ви поканим в нашия офис, където заедно ще намерим най-вярното и печелившо решение за вашия бъдещ онлайн магазин.


ЗАЩО ДА ИНВЕСТИРАМЕ В СЪЗДАВАНЕ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Онлайн търговията днес е толкова добре развита, че в някои отрасли физическите обекти бележат далеч по-малки печалби от електронните магазини. Съвременните потребители вече се научиха как се пазарува по електронен път и свикнаха да закупуват най-различни стоки онлайн. В последните 5 години електронната търговия нарасна в пъти и вече спокойно може да се твърди, че пазаруването онлайн е сигурен начин да изкарат още пари от вашия търговски бизнес, стига да съумеете да постигнете правилния процес на създаване на онлайн магазин и всичките важни елементи, които съпътстват това на пръв поглед лесно начинание. Много собственици на физически магазини инвестират в създаване на онлайн магазин, което в последствие им носи значително увеличение на приходите, а за мнозина дори и по-голяма печалба.

Какво трябва да знаем при създаването на онлайн магазин
Какво трябва да знаем при създаването на онлайн магазин

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ПРИ СЪЗДАВАНЕТО НА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Ако вече сте решили да инвестирате в създаване на онлайн магазин, тогава трябва да се запознаете по-детайлно с важните елементи при този привидно лесен процес. Повечето хора не обръщат внимание на маркетинг съветите, които биха улеснили цялостната работа по създаване на онлайн магазин, затова ние ще ви представим най-важните елементи, които трябва да знаете преди да давате пари за създаване на онлайн магазин.

Безплатен онлайн магазин или платено решение. Доста предприемачи решават да инвестират скромна сума в създаване на онлайн магазин, като избират вариант да не плащат за изработката на електронния магазин. В тези случаи много често не се постига достатъчно добър краен резултат. Повечето безплатни платформи имат еднообразен дизайн, скромна функционалност и поддръжка, която сами трябва да осъществявате в последствие. Препоръчително е, ако нямате достатъчно дизайнерски и чисто програмистки умения, да се доверите на специалисти, които да създадат вашия онлайн магазин професионално, като след това да гарантират поддръжка, бъдещи промени и SEO оптимизация.
Съществува и среден вариант, при който използвате готова платформа, на която плащате месечна такса. При този вид услуга имате далеч по-голям избор от дизайн и функционалност, но ограниченията започват да се усещат в момента, в който вашия онлайн магазин се разрасне. Този вид създаване на онлайн магазин се препоръчва за прохождащи предприемачи в електронната търговия, но в последствие отново ще се нуждаете от промени , къстъмизация и т.н., което води до допълнителни разходи.

Качествен дизайн и функционалност. В създаването на онлайн магазин един от най-важните аспекти е професионално направеният дизайн, чиито функции да бъдат максимално user friendly. Днес има безброй онлайн магазини и вашият трябва да бъде лесен за употреба, с приятен дизайн и напълно изчистен от излишни елементи. Професионалното създаване на онлайн магазин задължително включва наличието на уникална визия, която да грабва вашите посетители и да ги превръща в клиенти.

Mobile friendly – Няма качествено създаване на онлайн магазин без наличието на добра версия за мобилни устройства. Допреди време беше модерно електронните магазини да имат отделна мобилна версия, но днес 99% разчитат на responsive дизайн и апликации за андроид и iOS. Задължително условия е вашият онлайн магазин да има лесна за употреба мобилна версия, защото голяма част от потребителите пазаруват през своите телефони и таблети и тази тенденция се увеличава с всяка година.

Лесна поръчка. Може да звучи елементарно за повечето от вас, но много магазини нямат изчистена и лесна форма за поръчка. Едно от задължителните условия при създаване на онлайн магазин е да имплементирате максимално бърза форма за поръчки, която да е затруднява вашите клиенти, но същевременно да събира нужната информация за тях, така че да не се нуждаете вие от пояснения по телефона.

Бърз сайт и хостинг услуга. Скоростта продава. В създаването на онлайн магазин много важна роля играе добрият хостинг и бързата платформа, на която е направен вашия сайт. Доказано е, че ако вашия сайт зарежда за повече от 2-3 секунди, то 60% от посетителите веднага ще го напуснат. Сами може да прецените колко големи загуби ще понесете, ако вашия онлайн магазин е бавен.

Създаване на онлайн магазин и SEO оптимизация. Електронната търговия е най-големият отрасъл в онлайн пространството, който се влияе от SEO оптимизацията. Много хора смятат, че повечето магазини просто плащат за PPC реклама и оттам получават своите посещения, но това не е вярно. Самите Google заявиха тази година (2017) в своя блог, че най-добрата инвестиция за дългосрочна печалба за онлайн магазините е именно SEO оптимизацията. Задължително е създаването на онлайн магазина да бъде съобразено с последните SEO тенденции и да се консултирате със SEO компания, защото бъдещите ви резултати и печалби зависят най-вече от това.

Възможност за различни плащания. В процеса на създаване на онлайн магазин задължително ще трябва да внедрите и най-разпространените методи за разплащане онлайн. Освен задължителното за повечето магазини плащане при доставка, трябва да поддържате и други варианти, за да може да улесните вашите клиенти. Най-често използваните начини за плащане са банков превод, банкова карта, epay.bg и paypal.com. С колкото повече системи за плащане разполагате, толкова по-реномиран и доверен изглежда вашия магазин.

Ясни условия и система за рекламация. Днешните потребители вече са гледат обстойно електронният магазин преди да закупят нещо, особено ако вашият не е достатъчно известен и реномиран. Именно заради това ще трябва да попълните всяка информация (адрес, име на фирма и други данни) за да вдъхнете доверие на бъдещите ви клиенти. Не забравяйте в процеса на създаване на онлайн магазин да внедрите и качествена система за рекламации, защото по закон сте длъжни да имате такава и да сте отговорни към претенциите на вашите клиенти.

Създаване на онлайн магазин от Optimystica
Създаване на онлайн магазин от Optimystica

СЪЗДАВАНЕ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН ОТ OPTIMYSTICA

Optimystica изгражда онлайн магазини вече над 7 години. Екипът ни разполага с млади, обучени и професионално подхождащи кадри, които ще направят създаването на онлайн магазина ви по последните тенденции и ще гарантират уникален дизайн, висока функционалност и изцяло SEO оптимизиран сайт. Все още не сте решили как точно да създадете онлайн магазин ? Позвънете ни, а ние ще ви поканим при нас да обсъдим най-добрия вариант за вашите лични нужди относно създаването на онлайн магазин, който наистина ще продава!

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!