GOOGLE ADS – НАЙ-БЪРЗИЯТ НАЧИН ЗА ПРОДАЖБА В ИНТЕРНЕТ

С Google Ads вие може да излизате преди първите органични резултати от търсенето в Google. При това – веднага! Google Ads е най-директният начин да достигнете до хората, които търсят вашите продукти.

А най-хубавото е, че заплащате само тогава, когато някой кликне на вашата реклама. Освен това можете да определите кога и на кого да се показват рекламите ви, като ги таргетирате по населено място, страна, език, като ограничите честотата и времето когато те се показват, а също така да зададете и дневния си бюджет.

Рекламата в Google се е доказала като един от най-ефективните рекламни канали и е особено подходяща когато продавате стоки и услуги, които клиентите ви търсят целенасочено.

Google Ads кампания:

1. Настройка на ключови думи – ще настроим индивидуална рекламна кампания за вашия сайт, имайки предвид многообразието на продуктите и услугите, които предлагате и ще насочим потребителите към правилната страница.

Ние ще се погрижим да създадем вашата успешна кампания, която да води на сайта ви само потенциални клиенти. На пръв поглед настройката на една Google Ads кампания изглежда проста, сякаш всеки може да я извърши сам. Въпреки това най-добре е да се консултирате със специалисти защото това може да ви спести много ненужни разходи.

Рекламата в Google Ads изисква познаването на специфични техники, чрез които да заплащате по-ниска цена за клик, а така ще привличате много повече посетители без да увеличавате рекламния си бюджет. И може би най-важното – вече ще знаете точно колко пари за реклама ви е струвала всяка осъществена продажба.

2. Включване на отрицателни ключови думи – не разпилявайте бюджета си, а насочете рекламите си само към думи, които ви водят клиенти. Над 20% от бюджетите за Google Ads са пропилени, защото рекламодателите не обозначават по кои думи не искат рекламите им да се показват.

Например, ако имате автосервиз във Варна и рекламирате по думата „автосервиз“, голяма част вашия бюджет ще бъде прахосана заради посещения от хора, които дори не живеят във Варна. Затова трябва да ограничите показването на рекламата до определена територия или да използвате отрицателни ключови думи.

3. Рекламни текстове – ще получите рекламни текстове за одобрение преди пускането на рекламата, които ще бъдат написани от наш копирайтър.

4. Call to Action – вашият рекламен текст трябва да принуждава потребителя да направи нещо – обадете се, изпратете запитване, свържете се с нас и т.н. Не случайно един от най-успешните слогани в рекламната история е „Пийте Coca-Cola”.

5. Добавяне на допълнителни връзки към сайта – продавайте още няколко продукта или услуги благодарение на същата реклама. Чрез тази опция може да добавите линкове към други страници на вашия сайт.

6. Позициониране на картата с адрес – оказва много силно влияние върху ефективността на рекламата и директно показва адреса ви. Рекламата се визуализира допълнително на още едно място, а графичните елементи предизвикват по-голям интерес от текстовете. При кликване върху маркера в рекламата или на картата на потребителя се дава възможност да види и конкретен маршрут от дадена точка до ваш офис.

7. Телефон за директно позвъняване – поставянето на телефон за връзка позволява на потребителите директно да ви се обадят, без дори да кликнат на рекламата ви. Ако клиентът ви търси през мобилно устройство той има възможност директно да ви набере като кликне на вашия номер.

8. Времево ограничаване на показванията – ограничаването на показванията на вашата реклама по дни и часове може да оптимизира разходите и реалните запитвания. Ако през почивните дни нямате дижурен персонал, който да отговаря на запитванията, прекратете рекламата и насочете този бюджет към времето, през което може да обслужите на 100% своите клиенти.

Цена за месечна поддръжка на вашата кампания: 250 лв. + 10% от инвестирания бюджет, но не по-малко от 400 лв. на месец.

Препоръчителен минимален месечен бюджет за реклама: 20 лв./ден

Ние можем да стартираме вашата реклама в Google още днес! Обадете ни се и започнете да продавате продуктите си онлайн веднага!

Свържи се с нас сега!

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!