SEO фирма
SEO фирма

Защо е необходима SEO фирма ?

В днешния онлайн маркетинг инвестицията в SEO оптимизация е нещо напълно естествено, дори и за България. Нарастването на SEO фирмите в световен и роден мащаб говори, че собствениците на онлайн бизнеси вече са наясно с тенденцията на Google : “инвестицията в SEO оптимизация е най-доброто решение в дългосрочен план за повечето уеб проекти“. Повечето предприемачи наемат SEO фирма, която да върши цялата работа по оптимизирането на проектите им, докато те се съсредоточава върху останалите аспекти на своя бизнес. SEO оптимизацията е постоянно променяща се сфера и нуждата от SEO фирма, която да се грижи за този процес е почти наложителна, ако искате да не изоставате от вашите конкуренти в онлайн средата. Според маркетингово изследване в световен мащаб, над 72% от големите компании се доверяват на SEO фирма, въпреки че разполагат с цели маркетингови отдели. Този факт говори красноречиво за сложността на SEO оптимизацията и нуждата от SEO фирма за вашия онлайн бизнес. Професионалните SEO фирми в България, които са се доказали с времето не са много, но за сметка на това работата им гарантира високи резултати в SERP и удовлетворение на клиентите им.

Избор на SEO фирма

Как да изберем правилната SEO фирма за нашия бизнес ?

На българския маркетинг пазар вече има много SEO фирми, които предлагат най-различни услуги в SEO областта. Разликата между една професионална SEO фирма с опит и SEO фирма, която няма ясно изградена стратегия за работа с клиенти и няма доказуеми резултати е огромна. Много SEO специалисти решават, че могат да се справят с трудната задача да ръководят SEO фирма и то успешно. Не винаги това се получава, като за жалост клиентите са тези, които обират негативите.  Изграждането на SEO фирма, която да постига резултати и да задоволява нуждите на своите клиенти е сложен и дълъг процес. Много предприемачи, които не знаят как да изберат правилната SEO фирма за своя бизнес се ръководят от най-ниските цени, което е огромна грешка. В много случаи, ниските цени просто ви взимат парите, без реално да донесат положителни резултати от целия процес на SEO оптимизация. В следващите редове ще ви представим най-важните елементи при избора на SEO фирма :

  • Опит. Много е важно SEO фирмата, на която поверите сайтовете си да има стабилен опит в областта на SEO оптимизацията и дигиталния маркетинг. Както във всяка сфера, така и тук хората предпочитат да оставят този важен процес на онлайн маркетинг в ръцете на опитен екип на доказала се SEO фирма, които знаят какво да направят и как да го направят.
  • Добро портфолио. Реализираните проекти на дадена компания говорят много за всяка една SEO фирма. Колкото по-голямо портфолио, с постигнати резултати има една SEO фирма, толкова доверието към нея и професионализма й се увеличава. Портфолиото е „огледалото“ на всяка SEO фирма, което показва как се е справяла през годините и какви са постигнатите резултати, колко са доволните клиенти и т.н.
  • Реномирани клиенти. Професионална SEO фирма, която няма реномирани клиенти няма. Преди да изберете вашата SEO фирма, внимателно проучете кои са били компаниите, които са се възползвали от услугите на SEO компанията преди вас и какви са техните отзиви и мнения. Добрите SEO фирми имат редица отзиви за тяхната работа, които може да прочетете не само в техните сайтове. Потърсете и се информирайте задължително.
  • Доказани Резултати. Всяка SEO фирма трябва да предостави минали проекти, с високи резултати. Доверието се гради именно на базата да резултатите. Ако дадена SEO фирма постига добри резултати, то тя трябва задължително да ги спомене в своето портфолио. Наличието на кампании, които са довели до високи резултати в SERP говори много за една SEO фирма и нейния капацитет за работа и удовлетворение на клиентите им.
SEO фирма Optimystica
SEO фирма Optimystica

Optimystica – SEO фирма с опит и висок професионализъм

Optimystica има над 8 годишен опит в областта на SEO оптимизацията и се е доказала отдавна като водеща SEO фирма в България. Екипът ни от професионалисти и ентусиазирани SEO гурута постига високи резултати за своите клиенти постоянно. Ние сме работили с много от най-големите компании в страната, както български, така и международни. Имаме стотици реализирани успешни проекти и професионално изработени SEO стратегии. Нашата SEO фирма се старае винаги да подхожда индивидуално към всеки клиент и да намира най-доброто решение за неговите онлайн сайтове и проекти. Изборът на Optimystica за ваша SEO фирма ще бъде едно от най-правилните решения и инвестиции за онлайн маркетинга ви, защото ние не само знаем какво правим, ние го правим и постигаме желаните резултати за всички наши клиенти. Ако все още не сте убедени, разгледайте нашите клиенти, нашите реализирани проекти и заповядвайте при нас. Ние ще ви почерпим с чай, кафе и ще поговорим обстойно за всичко, което искате да знаете за нашата SEO фирма, вашите проекти и SEO оптимизацията им.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!