Откъде да закупим premium wordpress теми

WordPress е безплатна система за управление на съдържанието (CMS). Тя е безплатна и същевременно е най-използвания CMS в света. SEO оптимизаторите често препоръчват различни проекти да бъдат създавани именно на WordPress, защото системата се актуализира често и е изключително SEO friendly. Една от положителните черти на WP е възможността да използвате готови темплейти (themes), които предварително може да разгледате като работещи примери и да придобиете представа как би изглеждал и вашия бъдещ сайт. В следващите редове ще ви представим най-сигурните и популярни пазари на wordpress теми.

Themeforest. Ако се занимавате по-активно с WP няма как да не сте чували за Themeforest. Най-големият пазар за WP теми, плъгини и други. През 2013 година, след големи оплаквания от клиенти, сайтът въведе строги мерки за одобряването на новите темплейти на разработчиците. Въпреки, че качеството на някои от най-продаваните теми е под въпрос, като цяло продуктите с оценки 4+ си заслужават да бъдат закупени.

Mojo Themes. Още един голям и известен сайт за търговия с WP теми. Много хора го предпочитат дори и пред Themeforest, като условията за разработчиците са по-добри. Изборът на разновидни теми и плъгини е голям и задължително трябва да прегледате и предложенията тук, преди да се решите да пазарувате.

Creative Market. Завършваме нашата класация с още един силен играч на WP сцената. Над 7000 различни предложения ще намерите в този сайт, като Creative Market набира скорост и сериозно започва да се намесва в конкуренцията на wordpress теми.

Като заключение ще ви препоръчаме да разгледате поне 2-3 различни пазара на WP теми, преди да изберете даден продукт. Задължително разгледайте оценките на клиентите на дадена тема и ако имате въпроси питайте вие самите. Следете и дали дадената тема се обновява редовно и бива актуализирана според модерните тенденции в WP.

Rate this post

Leave a Comment

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!

Повишаване на продажбите (част 2)Виртуална реалност Amazon