7 Прости SEO стъпки за повече трафик – Част 6

В петата SEO стъпка разказахме защо е важно авторството пред Google и как в бъдеще може да повлияе значително на класирането ви.

Днес ще говорим за YouTube, който освен канал за споделени видеа е бърз начин за увеличаване на трафика към сайта ви, като част от SEO оптимизацията на сайта.

Защо да използвате YouTube?

С впечатляващите три милиарда гледания на ден на видеа, тази платформа се класира, като втората по големина след Google търсачка и се смята за третия най-посещаван сайт в света. От оптимизационна гледна точка, YouTube каналът се цени най-високо от Google.

Създавайте канал  за по-добра SEO оптимизация

Все още съществуват компании, които не използват YouTube за своите цели. В света на SEO оптимизацията споделянето на собствени клипчета е от значение, ако целите класиране на по-горните резултати.

Създайте канал с ваши клипчета или с тематични. Трафикът ви значително ще се увеличи, ако включите този метод при представяне на ваш продукт или услуга.

Използването на YouTube канал за бизнеса ви е SEO стъпка за изграждане на връзка с потребителите ви, който неминуемо ще доведе до повече посещения към сайта ви.

5/5 - (1 vote)

Leave a Comment

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!

Авторство на съдържание на текст