7 Прости SEO стъпки за постигане на повече трафик – Част 1

Добрата SEO оптимизация e като PR за Вашия сайт. Дани Силвън, който е главен редактор на известен вестник споделя опита си в 7 стъпки, с които ще увеличите посещенията към Вашия сайт.

Google  е един от най-добрите методи за привличане на посетители към сайта Ви.  Дани Силвън счита, а и всички ние, че SEO оптимизирането ще увеличи шансовете да бъдете открити, като подобри видимостта на продукта и услугата ви.

7 Прости SEO стъпки за постигане на успех в бизнеса:

  1. Анализ на ключовите думи

Хората търсят непрекъснато продукти и услуги в интернет чрез определени думи и словосъчетания. Например, ако продавате обувки може да предположите, че хората ще Ви открият по тази ключова дума или в комбинация с други ключови думи – дамски обувки, кожени обувки, сандали и т.н.

2. Инструмент за планиране на ключови думи

Безплатният инструмент на Google за планиране на ключовите думи е Google AdWords Keyword Planner.  Благодарение на него ще получите информация за ключовите думи – средният брой на търсения по период за ден, месец или година. В този инструмент можете да въведете дума и да получите идеи за нови такива.

3. Качествено съдържание

След като направите анализa на ключовите думи, по които хората търсят в търсачката трябва да създадете съдържание, което да съответства на ключовите ви думи. Ако нямате какво да напишете, то по-добре не пишете текстове, които нямат стойност.

SEO оптимизацията на един сайт може да бъде най-ефективният инструмент за популяризиране на сайта Ви, както и задържане на високи позиции в търсачката.

В следващата част ще продължим с останалите 4 SEO стъпки, с които ще увеличите видимостта на сайта си.

Rate this post

Leave a Comment

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!

Local SEO to businessТрафик към сайта със спазването на seo стъпки.