Amazon ще превръща онлайн пазаруването във виртуална реалност

Следващата новина е извън SEO оптимизацията, но вярваме че ще бъде интересна на много от читателите на нашия блог.

Създаването на VR (виртуална реалност) е цел на много софтуерни компании, измежду които и гигантите Facebook и Googlе, които инвестират сериозно средства и усилия в тази насока. Amazon, един от лидерите в електронната търговия също има намерения да създаде своя VR за онлайн пазаруване.

Назначаването на Джена Теранова за шеф на VR проекта на Amazon, говори че компанията иска резултати в тази насока. Теранова е бивш член на Tribeca Film Festival и ще отговаря занапред за развитието на Amazon VR. Същевременно компанията търси и криейтив директор на проекта, които да вдъхне живот на виртуалната реалност Amazon.

В момента нямаме повече информация за прогреса на Amazon и тяхната VR, но едно е сигурно – онлайн гигантите се впускат в надпреварата да създадат първата VR , която масово да привлече хората. Например да сложите вашите 3D очила и да разгледате даден продукт, дори да е на хиляди километри разстояние. Или директно да комуникирате с продавача, сякаш сте лице в лице. Всички тези хипотези са само част от многобройните идеи, които могат да бъдат реализирани в една търговска VR, но само времето ще покаже как и дали ще се развие успешно този проект.

5/5 - (1 vote)

Leave a Comment

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!

Къде да купуваме WP темидигитален маркетинг статистики