Защо да имаме блог във фирмения сайт

Наличието на блог във фирмените сайтове се утвърди като неделима част от SEO оптимизацията и изграждането на качествен бранд. В следващите редове ще ви представим трите главни причини, които налагат използването на блог във фирмените сайтове.

SEO оптимизация. Наличието на блог и писането на уникално съдържание често в него влияе изключително положително върху оптимизацията за търсачките. Google отдавна споделя, че един от най-важните критерии за ранкването на даден уебсайт е качествено съдържание. Същевременно всяка нова статия в блога ще служи за вътрешната оптимизация на сайта.

Добро впечатление. Наличието на блог и качествени статии в него непременно ще остави добро впечатление в клиентите ви. Още повече, че хубавите и интересни статии могат да привлекат и нови клиенти за вашия бизнес. Много внимателно обаче подбирайте текстовете си според тематиката на бизнеса ви и таргета на клиентите, които посещават сайта ви.

Разпознаваемост. Ако горе написания съвет бъде изпълнен успешно, то вие ще започнете да градите и вашия бранд сред клиентите. Благодарение на социалните мрежи хората споделят неща, които са ги впечатлили и възможността това да се случи с ваша публикация е много голяма. Ако изградите собствен стил на писане определено ще може да се откроите сред конкуренцията и да придобиете разпознаваемост сред бъдещи и настоящи клиенти.

Rate this post

Leave a Comment

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!

Google статистикиНай-добрите форумни CMS