Какъв хостинг да изберем за чуждестранен проект?

От SEO  гледна точка знаем, че изборът на качествен хостинг е изключително важен за проекта ни. Освен подходящата локация, добрият хост трябва да изпълнява няколко важни изисквания, за да се счита за такъв. Бързата скорост на сайта, липсата на downtime и професионалната поддръжка са само част от важните компоненти, с които трябва да разполага хостинг компанията, за да сте доволни от нея. В следващите редове ще ви представим няколко наистина добри хостинг провайдъри, които са се доказали с висококачествените си услуги и удовлетвореност сред клиентите.

SiteGround – започваме списъка с един от най-известните хостинг провайдъри. Компанията се е доказала през годините и клиентите й дават изключително висока оценка за качество на услугите. Компанията хоства над четвърт милион сайта и десетки хиляди сървъри по целия свят.

BlueHost – Продължаваме с още една много известна и качествена компания за доставка на хостинг услуги. “Синия хост” са се доказали във времето, имат отличен съпорт и достъпни планове, удовлетворяващи нуждите на техните клиенти.

Coolicehost – Компанията е сравнително нова, но качеството на услугата й е на изключително ниво. Този хостинг провайдър набира скорост, предлагайки решения за всяка нужда, качествен съпорт 24/7 и наистина достъпни цени за всички, които желаят да закупят хостинг в САЩ, Германия, Франция и още известни дестинации по целия свят.

5/5 - (1 vote)

Leave a Comment

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!

Факти за електронна търговия част 2Google се пори с фалш новините