Най-популярните CMS за електронна търговия

Електронната търговия се развива с невероятни темпове. Оборотите, които се генерират всяка година растат, а хората пазаруват все повече онлайн. Една от най-горещите сфери на SEO оптимизацията е именно електронната търговия, където конкуренцията е убийствена. В следващите редове ще ви представим най-популярните системи за изграждане на електронен магазин.

WooCommerce. Системата е разработена специално за WordPress. Много електронни магазини използват WP основа и по-специално WooCommerce. Въпреки, че има и други системи за търговия към Woprdpres, тази е най-използваната, с много голяма общност и съпорт. WooCommerce се използва само и единствено с WP, което я прави не толкова привлекателна за големите брандове.

osCommerce. Тази система е една от най-старите на пазара. Вече над 15 години osCommerce създава онлайн магазини. Благодарение на голямата общност и добавки (над 7000 плъгина), системата позволява голяма възможност за customization. Над 260 000 онлайн магазина работят в момента с osCommerce.

OpenCart. Тази система е много популярна сред малките бизнеси и хората, които нямат почти никакъв опит в програмирането. Характеризира се с лесна употреба, много различни добавки и е отлична за начинаещите в електронната търговия. Разбира се, ако имате познания може да превърнете вашия OC магазин в мощен сайт, с много функционалности.

PrestaShop. Още една изключително лесна за употреба платформа за електронна търговия. Над 250 000 активни магазини я използват. Отрицателната черта на PrestaShop е ограничеността в къстъмизацията на крайния вид на магазина ви.

Magento. За много хора това е лидерът в електронната търговия, особено Magento’s Enterprise Edition. Компании като Nike и Samsung използват Enterprise Edition за техните магазини, което е достатъчно показателно. Общността е изключително активна и постоянно се обновява, създават нови добавки към системата.

 

5/5 - (2 votes)

Leave a Comment

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!

статистики за wordpressGoogle статистики