Защо да опитате Google Data Studio (част 2)

Продължаваме темата за новата платформа за отчети на Google – Data Studio. Един прекрасен инструмент, който ни дава възможност да правим лесни, красиви и детайлни отчети за нашите клиенти, ползващи SEO оптимизация. Ето и още 3 причини да пробвате платформата :

Ъпдейтва информацията в реално време. Тъй като отчетите са динамична материя, Data Studio ъпдейтва промените в реално време и ги прилага в таблиците – невероятно, нали ? Тази функционалност спестява изключително много време, тъй като не ви се налага да преписвате и копирате информацията в таблиците, ако нещо се промени. Например: Извличате информация от Google Docs, а там промените даден параметър – тогава DS ще запише промяната в реално време вместо вас.

Възможност за споделяне. Data Studio е направен така, че ще може да споделяте данните с избрани от вас начини и хора, като няма да се налага да се притеснявате за сигурността на вашите профили. Имате право да избирате право на достъп до отчетите и всичко става за секунди. Това ще рече, че цялата информация между клиент и компанията ще се предава онлайн, но в пълна сигурност и за двете страни.

Безплатна е! – въпреки всичко програмата е безплатна, но има своите ограничения. Може да изпращате до 5 отчета месечно (засега).  Google замислят да увеличат броя на отчетите за в бъдеще, но засега лимитът няма да се променя. Ако ви хареса платформата може да изпробвате и платената й версия Google Data Studio 360*

 

5/5 - (1 vote)

Leave a Comment

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!

Google фалшиви новини реакция