3 необявени ъпдейта на Google през 2017

Световният лидер при търсачките Google обновява своите услуги постоянно. Често големите промени се споменават официално, но понякога по-малките изменения остават извън “светлините на прожектора”. Ако искате да се научите как се прави SEO, то задължително трябва да сте наясно с важните изменения в Google като цяло. В следващите редове ще ви представим 3 новости за 2017-та година, които не бяха официално споменати.

Google премахна изцяло не работещите обекти в локалните резултати. По-наблюдателните от вас ще забележат, че от месеци не се показват резултати в локалните търсения на обекти, които вече не работят. Тази промяна явно е настъпила преди 2-3 месеца, защото преди се показваха подобни резултати, с пълните данни за тях.

Без повече класическата версия на Google Plus. Социалната мрежа на Google така и не се наложи в световен мащаб, но американската компания продължава да я поддържа и обновява. По-запознатите с Google Plus сигурно си спомнят класическата й версия, която доскоро беше достъпна. Днес, обаче, няма такава възможност и потребителите използват само и единствено съвременния дизайн и функционалност на мрежата.

Нова платформа за редакция на бизнес профилите в Google Maps. Почти всяка компания вече има изграден адрес в Google Maps. Доскоро обаче имаше голямо забавяне в процеса на редакция на профилите и отскоро Google вече има нова платформа, чрез която да се обновява информацията на фирмите и компаниите в Google Maps.

3.7/5 - (3 votes)

Leave a Comment

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!

На първо място - Техмарт - SEO оптимизация от Optimystica - 1