Как да станеш SEO гуру?

За всички, които проявяват интерес към SEO оптимизацията, тази статия със сигурност ще ви бъде полезна. Не очаквайте да се превърнете в SEO гуру, само с прочитането на тези съвети, но не забравяйте и да ги прилагате, ако сте поели по пътя за покоряването на дигиталния маркетинг.

Трябва да бъдете напълно отдадени на SEO оптимизацията, за да можете да абсорбирате огромното количество информация, която ви залива отвсякъде. И това важи както за начинаещите, така и за напредналите в бранша.Един от най-добрите начини да подобрите познанията си по SEO оптимизация е да се потопите в света на Black Hat тактиките. Каквото и да си говорим, SEO блоговете има на какво да ви научат, без оглед на предпочитаните черни или бели стратегии. Има невероятно много информация, с която трябва да се запознаете, затова препоръчително е и да следите блогове, в които ще намерите както базисни тактики, така и малко познатите тайни за SEO стратегиите. Няколко подобни блога са:  Black Hat: Jacob King, Grey Hat: Source Wave, White Hat: Backlinko. Сигурни сме, че ще си харесате поне един, от който да черпите свежа и актуална информация, за всичко, което ви вълнува.

Тестовете са най-прекият път до подобряване на вашите SEO умения. Вярвате или не, тестването е това, което ви държи една крачка пред другите. Благодарение на тях сте способни да установявате тенденциите, преди да се превърнат във всеобщо известен факт.

Най-важното при правенето на тестове, е че разбирате какво не работи в плана ви.

Още един съвет за целите на ефикасното тестване – винаги имайте един пробен сайт, който ви служи за експериментиране с всичко, което искате да обновите в сайта си. Даже не е задължително в сайта за експериментиране, да има някакво съдържание. Фокусирайте се само върху техниката, която искате да изпробвате.

Разбира се, не правете заключения на базата на резултати, само от един сайт.

Как да станеш SEO гуру?
5 (100%) 3 vote[s]
Comments
 • admin
  Отговор

  Здравейте!
  Благодарим ви мнението и забележките. Сайтът е в процес на пълна преработка и действително е възможна появата на дребни грешки във функционирането. Относно впечатленията ви за оптимизацията – можете да проверите страницата ни с клиентите, за да видите колко много фирми вече са се доверили на уменията ни и са постигнали своите цели!
  Ще се радваме да споделите всички ваши впечатления!
  Поздрави,
  Тим Киберман

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!

Оптимизация за Googleseo консултацията