Как да станеш SEO гуру?

За всички, които проявяват интерес към SEO оптимизацията, тази статия със сигурност ще ви бъде полезна. Не очаквайте да се превърнете в SEO гуру, само с прочитането на тези съвети, но не забравяйте и да ги прилагате, ако сте поели по пътя за покоряването на дигиталния маркетинг.

Трябва да бъдете напълно отдадени на SEO оптимизацията, за да можете да абсорбирате огромното количество информация, която ви залива отвсякъде. И това важи както за начинаещите, така и за напредналите в бранша.Един от най-добрите начини да подобрите познанията си по SEO оптимизация е да се потопите в света на Black Hat тактиките. Каквото и да си говорим, SEO учебниците, SEO статиите и SEO блоговете имат на какво да ви научат, без оглед на предпочитаните черни или бели стратегии. Има невероятно много информация, с която трябва да се запознаете, затова препоръчително е и да следите блогове, в които ще намерите както базисни тактики, така и малко познатите тайни за SEO стратегиите. Няколко подобни блога са:  Black Hat: Jacob King, Grey Hat: Source Wave, White Hat: Backlinko. Сигурни сме, че ще си харесате поне един, от който да черпите свежа и актуална информация, за всичко, което ви вълнува.

Тестовете са най-прекият път до подобряване на вашите SEO умения. Вярвате или не, тестването е това, което ви държи една крачка пред другите. Благодарение на тях сте способни да установявате тенденциите, преди да се превърнат във всеобщо известен факт.

Най-важното при правенето на тестове, е че разбирате какво не работи в плана ви.

Още един съвет за целите на ефикасното тестване – винаги имайте един пробен сайт, който ви служи за експериментиране с всичко, което искате да обновите в сайта си. Даже не е задължително в сайта за експериментиране, да има някакво съдържание. Фокусирайте се само върху техниката, която искате да изпробвате.

Разбира се, не правете заключения на базата на резултати, само от един сайт.

5/5 - (3 votes)
Comments
 • admin
  Reply

  Здравейте!
  Благодарим ви мнението и забележките. Сайтът е в процес на пълна преработка и действително е възможна появата на дребни грешки във функционирането. Относно впечатленията ви за оптимизацията – можете да проверите страницата ни с клиентите, за да видите колко много фирми вече са се доверили на уменията ни и са постигнали своите цели!
  Ще се радваме да споделите всички ваши впечатления!
  Поздрави,
  Тим Киберман

Leave a Comment

Свържете се с нас!

Ако не намирате търсената информация на сайта ни - свържете с нас и с радост ще ви помогнем!

Оптимизация за Googleseo консултацията